Ebaki Bus_ak18 oyy yerimm seni Bn ya kardes gibi oldun bna kız kanım cok ısındı sana 🥰🥰🥰Allah razı olsun senden kuzum Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰
Aysegul010101 Allah razi olsun canim bizde bebek istiyoruz 4 aydir deniyoruz 😔 Adim ayşegül dualarında yer almak istiyorum. Umarim o mutlu haberi bende hayirlisiyla alirim
Aley-bysl Bus_ak18 Amin ablam inşallah Rabbim sana da hayırlı evlat hayırlı doğum nasip etsin benimde geçen ay bir düşüğüm oldu benim içinde dua edersen çok mutlu olurum 🤗
Selmapiskin Bus_ak18 merhaba bende arkadaşım için dua istiyorum. 5 senedir evlat hasreti çekiyor. Burcu gezer 🤲🏻🤲🏻
Bus_ak18 Selmapiskin aldım ismini canım. Umarım 5 sene beklediği sıkıntılarına kefaret olur ve rabbim en kısa sürede nasip eder 🤲
Yello Bus_ak18 Allah kabul etsın kuzum rabbım kabul etsın bızde kac aylardır ugrasıyoruz rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
Selmapiskin Bus_ak18 amin canım inşallah. Hep dua ediyoruz. Komşular toplandık mı hep çor çocuk oda yanımızda hep bi mahsun. Çok canımız sıkılıyor. Hep diyorum rabbim nasip etsin onada. İnşallah bu dua vesile olur.
Gktrkzbn2020 Kezban Zeybek 😍 belki sizin duanız kabul olur. Sancım olsun normal doğum yapayım sezeryandan korkuyorum 😣
DiplomaliEvHanimi Tuğçe Çalık. 1sene once kurtaj oldum bu ayda femera kullandim pzartesi catlatma ignesi oldum. İnsallh tutar ❤️