Aysenur41 Deletedmom3 tamam inşallah gebzede konak hastanesi adı değişti gerçi medar oldu sen nerdensin
Deletedmom3 Aysenur41 bende istanbul bahcelievler medipol nisa da yapicam bahcelievlerde oturuyorum 😊
Pcosaragmen Deletedmom3 Instagram kullanıyorsanız takipleselim ,@tellizeytin kullnici adım ,daha aktif oluyoruz ordan😄Aysenur41
Pcosaragmen Deletedmom3 canım artık kilo almiyorlar bu haftada ama beyin gelişimleri sürüyor ,3 aşağı 5 yukarı 3.5 kg olacak herhalde bizimkiler ,sağlıklı olsunlar da 💖💖
Pcosaragmen Aysenur41 evet canım ,4 yıl arayla epidural sezaryen ile oldular ,bir kızı bir oğlu var maasallah 😍 😍 seni en iyi Dr un tanır ,en iyisini o bilir ,hangisinde rahat edeceksen öyle olur inşaallah,bizimkine kalsa normal dogurcam diyordu 😄😄
Hiranurhilal Szeys suan tam aynıyız bende sezaryan dusunuyorm carsamba randevum var doktormu belırledı bu tarıhı kacta alırlar bende merakdayım
AKar1234elif Hilal_celik54 ay aynı gün sezaryan günü vermiş doktorlarımız canım bende bu ayım 35 olacağım inşallah hayırlısından
Ulasbebek Hilal_celik54 benimde 26 sinda idi sezeryanjm ama sancim cikti nst de bakalim nolucak bugün 37+ 1 günlük oldum iki haftaya bile sabrim kalmadi . Kendimi tlc deki ağır yasamlardaki tontikler gibi hissediorm saga sola donemez oldum yatakta
Hilal_celik54 Ulasbebek al benden de o kadar yürümekte çok zorluk çekiyorum afedersin vajina kemiğim çok ağrıyor geceleri uyku yok rabbim sağlıkla hayırla kurtarsın hepimizi
secil_16 Hilal_celik54 sağlıkla kavuşursun inşallahh canım bende bugün aldım gün 26 şubat 1 gün var aramızda ☺️
Hilal_celik54 secil_16 bende 26 'yı çok istedim de doktor vermedi benim doğum günün 6 şubat oğlumla 20 gün olur aramızda dedim 6 26 diye ama nasip rabbim hayırlısıyla kurtarsın canım
Hilal_celik54 Ummugumus bende 37 +2 yim canım sen benden 5 gün önce doğurcan hayırlı doğumlar olur inşallah