Hilal_celik54 secil_16 bende 26 'yı çok istedim de doktor vermedi benim doğum günün 6 şubat oğlumla 20 gün olur aramızda dedim 6 26 diye ama nasip rabbim hayırlısıyla kurtarsın canım
secil_16 Hilal_celik54 aminn canım çok saolasınn hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahh bebişlerimizi 🤲😍🤰🤱
Hilal_celik54 Ummugumus bende 37 +2 yim canım sen benden 5 gün önce doğurcan hayırlı doğumlar olur inşallah
Hiranurhilal Szeys suan tam aynıyız bende sezaryan dusunuyorm carsamba randevum var doktormu belırledı bu tarıhı kacta alırlar bende merakdayım
Szeys Hiranurhilal Evet doktorum belirledi. Zaten aksi bişey olmadıkça 38i doldurmadan almıyo ama gebelik şekerim de olduğu için fazla bekletmek istemiyo. 10 gün önce belirledi tarihi 38+2 olsun diye
Hiranurhilal Szeys anladım canım tam ıyı zaten benıde 39u bekletırmı merak edıyorm son gunler gecmıyor bakalım ne tarıh vercek hayırlı dogumlar ıns
Tuba23 Ay bende nisan beklerken 38 de alacak doktor 33 olacam acaba ne zaman gün verir heycan korku hepsi bir arada rabbim yardımcınız olsun inş allah
Hilal_celik54 Dorukunannesi95 niye erken geldi ki normal doğummu oldun yoksa sezeryanmı rabbim sana bağışlasın
Dorukunannesi95 Hilal_celik54 sezeryan gününü ayin 5 ine almistik. Ayin 3 ünde suyum geldi. Kilosu baş yapisi fazla olduğundan zorunlu acil sezeryana girdim
Hilal_celik54 Dorukunannesi95 aaa iki gün daha dayanamadı sabırsız rabbim hayırla büyütmeni nasip etsin inşallah