• Sağlık
  • Kalça ağrısı lütfen bilgi verinnn

Arkadaşlar dün akşamdan beri kalçama kramp girdi ve bütün gece uyuyamadım çok ağırıyo ve baya uzanmama rağmen geçmedi ayağa kalkarken yürürken uzanırken bile sıkıntı yapıyo yaşayan varmı bu durumu nasıl geçecek öneriniz varmı 😔😔

Mrs_merve kaç haftalıksın canım ben onu Bayadır yaşıyorum açıkcası ya çok ayakta kalınca yada çok yürüyünce giriyor ben onun için magnezyum yazdırdım doktoruma ama kullanamadım ilacı ishal yaptı beni yaşarsın yani normal magnezyum kullanmıyorsan söyle doktoruna yasın bir nebze rahatlatıyor

Mrs_merve 10 gündür çekiyorm hatta dün anneme gideyim yürüyüş olsun açılırım dedim. Yolda kaldım beni alın diye ağladım resmen. Bunada elhamdülillah tabi. Akşam kontrolrm var kesin sorucm. Bi çare olmalı yoksa yürüyüş yapamam

Mebos 29. Haftadayım canım evet dün biraz çok ev işi yaptım akşam yemeğine de misafirim vardı ve kar yamaya başlayınca durmadık dışarıya yürümeye çıktık yolda ağrı saplandı neye uğradığımı şaşırdım😔o ilaçtan yazdı doktorum kullanıyorum aslında iyi geliyo hamileligimin başından beri ilk defa yaşıyorum bunu bir kaç gündür o ilacı kullanmiyodum midemi yakıyor diye çok pişmanım geçimiyo akşamdan ber agrım 😔

deletedmom2626 inşallah geçer ya dayanılacak gibi değil ilk defa yaşıyorum çok kötü bişey yürüş pek yapmadım ondan da oldu heralde diye şüpheliyim

Mrs_merve sürekli yürüyüş yapmaz arada yaparsan ağrı dahada etkili oluyor ama benim artık son ayım normal ilk zamanlarda bu kadar yaşamıyordum 34 haftalığım ben

Mebos eşim yürümeyi hiç sevmez bide havale çok soğuk olduğu için yürüş yapamadım hiç Her yere arabadan gittik geldik markete bile araba ile götürüyor beni ama artık kesin kararım bol bol yürüş yapacam inşallah

Son haftalarda oluyor korkmayın. Kendi kendine geçiyor bir süre sonra

AyaYlmazYldrm verdi zaten ama işte bir kaç gündür kullanmiyodum midem yanıyo diye ama artık asla ihmal etmem

Mrs_merve vallaha geçmiyor canım 1 haftadır bendede var gece sıcak su torbasıyla yatıyorum 34 haftalığım son zamanlar olduğu için galiba

Mrs_merve hadi bakalım yürüyüş her zaman iyi olur sizin için

Mrs_merve Canım arkadaşların dediği gibi yorulunca ve iş yapınca oturduktan sonra oluyor bende çok çektim ama inan geçirecek bişe bulamadım cuma ya doğum var 😔

Mrs_merve

Mrs_merve kalsiyum eksikliğindendir cnm bende de oldu bildiğin 2 3 gün felç gibi oldum doktor calcımax diye suda eritilen Bi ilaç verdi Allaha şükür Bi daha olmadı

Meron Aynı ağrıyı 15 gün önce çok şiddetli olarak bende yaşadım. Yalnız benim doktorum sıcak su torbasını hiç bir şekilde önermedi. Buz torbasında çözümü buldum aksine. Denemenizde fayda var🙏🏻🌸

basakcn dayanamadım en son çare koydum onuda zaten onunda faydası olmadı buzun faydası oluyorsa onuda deneyeyim çare arıyorum artık 🙈