Arkadaşlar dün akşamdan beri kalçama kramp girdi ve bütün gece uyuyamadım çok ağırıyo ve baya uzanmama rağmen geçmedi ayağa kalkarken yürürken uzanırken bile sıkıntı yapıyo yaşayan varmı bu durumu nasıl geçecek öneriniz varmı 😔😔
Kalça ağrısı lütfen bilgi verinnn
Mrs_merve 10 gündür çekiyorm hatta dün anneme gideyim yürüyüş olsun açılırım dedim. Yolda kaldım beni alın diye ağladım resmen. Bunada elhamdülillah tabi. Akşam kontrolrm var kesin sorucm. Bi çare olmalı yoksa yürüyüş yapamam
Mebos 29. Haftadayım canım evet dün biraz çok ev işi yaptım akşam yemeğine de misafirim vardı ve kar yamaya başlayınca durmadık dışarıya yürümeye çıktık yolda ağrı saplandı neye uğradığımı şaşırdım😔o ilaçtan yazdı doktorum kullanıyorum aslında iyi geliyo hamileligimin başından beri ilk defa yaşıyorum bunu bir kaç gündür o ilacı kullanmiyodum midemi yakıyor diye çok pişmanım geçimiyo akşamdan ber agrım 😔
deletedmom2626 inşallah geçer ya dayanılacak gibi değil ilk defa yaşıyorum çok kötü bişey yürüş pek yapmadım ondan da oldu heralde diye şüpheliyim
Mrs_merve hamileligin blli zamanindan sonra olur kramplardir doktora soylerseniz size magnezyum verecektir
Son haftalarda oluyor korkmayın. Kendi kendine geçiyor bir süre sonra
AyaYlmazYldrm verdi zaten ama işte bir kaç gündür kullanmiyodum midem yanıyo diye ama artık asla ihmal etmem
Deletedmom217 inşallah geçsin artık dün akşamdan beri neler çektim 😔