AyaYlmazYldrm Mrs_merve hamileligin blli zamanindan sonra olur kramplardir doktora soylerseniz size magnezyum verecektir
Mrs_merve AyaYlmazYldrm verdi zaten ama işte bir kaç gündür kullanmiyodum midem yanıyo diye ama artık asla ihmal etmem
Mrs_merve Mebos eşim yürümeyi hiç sevmez bide havale çok soğuk olduğu için yürüş yapamadım hiç Her yere arabadan gittik geldik markete bile araba ile götürüyor beni ama artık kesin kararım bol bol yürüş yapacam inşallah
Meron Mrs_merve vallaha geçmiyor canım 1 haftadır bendede var gece sıcak su torbasıyla yatıyorum 34 haftalığım son zamanlar olduğu için galiba
basakcn Meron Aynı ağrıyı 15 gün önce çok şiddetli olarak bende yaşadım. Yalnız benim doktorum sıcak su torbasını hiç bir şekilde önermedi. Buz torbasında çözümü buldum aksine. Denemenizde fayda var🙏🏻🌸
17022020 Mrs_merve Canım arkadaşların dediği gibi yorulunca ve iş yapınca oturduktan sonra oluyor bende çok çektim ama inan geçirecek bişe bulamadım cuma ya doğum var 😔
Mrs_merve Sibelarc 17022020 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
bir_pasa_annesi Mrs_merve Mrs_merve kalsiyum eksikliğindendir cnm bende de oldu bildiğin 2 3 gün felç gibi oldum doktor calcımax diye suda eritilen Bi ilaç verdi Allaha şükür Bi daha olmadı
Meron basakcn dayanamadım en son çare koydum onuda zaten onunda faydası olmadı buzun faydası oluyorsa onuda deneyeyim çare arıyorum artık 🙈
basakcn Meron Günde bir soda ve muz yemekte iyi geliyor aklınızda bulunsun. Rabbim şifa versin hepimize 🤍
Alyami Mrs_merve hamileliğimin başından beri çekiyorum ben 27. Haftadaym geberiyorum resmen gecicek gibi de değil 🤦
Mrs_merve Alyami yaaa😔😔allah sanada acil şifa versin ne kadar zor bisey olduğunu ilk defa dün gece anladım
Goz-deeee Mrs_merve Magnezyum eksikliğinden oluyor ben 10.haftadan beri içiyorum içmedim mi hemen bşlıyor içsemde çok ayakta kalamıyorum gene de Allah yardımcımız olsun geçecek inş🙏