Aykan Senemgltkn merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun aynı dert bendede var maalesef fazla ıkınma erken doğum vs diyorlar benim nacizene bi önerim olacak bana iyi geldi minik şırıngalar oluyor sıvı yağ çekip makattan gönderip biraz yürüyüş yapınca kolaylaşıyor ben öyle rahatlıyorum yoksa çok zor 🧿🌟🤰🏻
Senemgltkn Aykan Merhabalar sizede çok geçmiş olsun. Bir zararı yoktur umarım deneyeceğim mantıklı geldi aslında
Guleren Senemgltkn o da olabilir canım bir süre sonra bünyen alışacaktır kan ilacına ama sindirim hamilelikte illaki yavaşlıyor kabız olmamak gerekiyor.umarım biran önce düzelir
Senemgltkn Guleren Umarım en kısa sürede düzelir. Normalde de bünyem ilacı kabul etmiyor ama gebelikte mecburen kullanmak gerekiyor
Senemgltkn Ruhsuz Rabbim daha iyi etsin inşallah. Kendimizi doktorlara teslim etmekten başka birşey yapamıyoruz maalesef ki
Senemgltkn Elifeminask bende aynı durumdayım 2 günde bir geliyor o da ıkınarak geliyor cidden çok zor
Aykan Senemgltkn bi zararı olmadı bana bi araştırın isterseniz bizede eczaneden önerdiler yoksa biz baya gözü karartıp lağma felan alacaktık ağrısıda zor oluyor inşallah iyi gelir 🌸🌸 birde ablamda yapmıstı gebeyken ondanda duymustum
Bilgem35 Gece yatmadan 2 kayısı 2 incir ye üstüne 2 bardak su iç sabah koşa koşa gidiyosun wcye bende aynı durumdaydım ancak böyle iyi geliyor. Birde activia yoğurtlar çok işe yarıyor. İçinde probiyotik olduğu için.
Senemgltkn Aykan doktora sormadan birşey yapmaya korkuyorum ya ilk gebelik olunca herşeyden korkup çekiniyor insan. Bunu da bi danışıcam uygun görürse inşallah yaparım
Valsss Senemgltkn evet dogumu yaklasan kadinlar oturur sicak suya dus bile almayin sicak suyla ilikla🙃
Senemgltkn Valsss sıcak duş duymuştum ama sıcak suya oturmanın açılma yaptığını ilk defa duydum. Çok teşekkürler 🙏🏼🙏🏼
Sevimnur01 Benimde ilk hamileliğim ve 7 haftalık hamileyim ve bendede kabızlık sorunu var lavaboda çok zorlanıyorum ve sürekli sol kassığım arıyor
Nuriiiiii Senemgltkn senle aynı durumdayım canım ne ilaç ne de başka bişey hiç bişey fayda etmiyor ıkınmaylada olmuyor artık , fayda eden şeyler belli biz zamandan sonra bağışıklık kazanıyor ve hiç etki etmiyor bende şaştım kaldım
Feridearslantas1 Senemgltkn Canm benim eltim de ikindiginda suyu patlamis bence ikinmayin bende kabizlik cekiyordum fitil yazdirdim saglik ocaginda ise yaradi sizde deneyin xerim ikindigimda sancilandim hastanede 2 tane serum yedim dikat edin
Nuriiiiii Feridearslantas1 ıkınmaktan su patlar mı hiç bence o başka sebeptendir, çok çok zorlanırsa açılma olabilir en fazla