Yunusm123 Merveolgan aynen cnm çok amin valla sağlıklı olsun hayırlısı ile dünyaya gelsin 9 ay değil sabrederim Allahın izni ile onun verdiği her rahatsızlığa 🤗🙏
ElifAppo Merveolgan normal canım bana doktorum yapabilir demişti o zaman sabahları 1 akşamları 2 tane al demişti
Fes909416 BENde 5+6 günlük gebeyim ve banada kese var bebek görünmüyor dedi son adet tarihin nedir @Efemmm
ElifAppo Bide bu progestan o kadar uyku yapıyor ki bende anlatamam sabahları alarm kurmuş gibi uyanırdım artık uyanamıyorum öğleden ikindiye kadar yine uyuyorum bide bi ağız kuruluğu yapıyor ki sormayın gitsin kızlar🤨
Fes909416 Efemmm demek ki olsa sağlıklı olmicakmış öyle düşün üzülme daha erken zaten rabbim yine verir hayırlısıyla benim kızımda küçük daha 22 aylık ben düşünmüyordum aslında ama nasıl oldu anlamadım bi tane verdi zaten rabbim çok şükür ikinciyide ne zaman dilerse o zaman verir
Sudesude ElifAppo mrb canim benimde kesenin etrafi kan olmus dedi sence birsey olur mu 2 igne bide ilac verdi 1 igneyi oldum ama kanama az az var
ElifAppo Sudesude gönlünü ferah tut canım hiç birşey olmaz düzelir inşallah😌 bi arkadaşımında öyle olmuştu 3 gün iğne yedi düzeldi onunda
Tubad Sudesude canım hiç moralini bozma aynı durumu ben yaşadım. Kese etrafında kanama var dedi doktorum ve 5 günde bir 3 iğne ve Protestan verdiler ilk günde 3 defa şuan 2 ye düştü. Şuan kanamam yok herşey normal çok şükür
Purplebliss Sudesude canımm benim arkadaşım da hamileyken aynı şeyi yaşadı. Doktoru iğne vermişti onları kullandı , şu an sapasağlam hatta 8yaşında bi oğlu var. İçin rahat olsun inşallah herşey yoluna gircek
Sudesude ElifAppo ayy canim agla agla artik mahvoldum ama doltor dedi kan cok keseye gore dusebilirr 🙁(
ElifAppo Sudesude dua et canım herşeyde vardır bir hayır oda Allah’ın takdiri verende o alanda Allahım hepimize hayırlısını versin bozma moralini kötü düşünme yat dinlen yapma bir iş falan streste yapma tabii ☺
Sudesude ElifAppo saol cnm da sola yatsam olur mu bana ayaklarinin altina yastik koy dediler ama artik oyle yatmaktan belim agriio
Efemmm Fes909416 öyle tabi annelik iç güdüsüyle hareket edince üzülüyor insan. Benimde 20 aylık oglum var çok şükür
Nilsu Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim.5haftalikken keseyi gördüm.bu hafta kalp atışını duyacağız inşallah.kasik ağrım vardı geçti.bulantilarim başladı 2 saatte bir acıkıyorum ve yemezsem bulantim siddetleniyor.