Polikistikanne Edaaa7166 kese önce ayın 14ünde 3,5 mm olarak sonra geçen perşembe 9,5 mm olarak göründü. bebek ve kalp atışı için 5 nisana randevu aldım ☺
cansusefa 7+2yiz herşey kokuyo mide bulantısı kusma sürekli uyuma isteği ve sebepsizce ağlamak 🙈 Çöktüm resmen bian önce geçmesini ve yemek yemeyi istiyorum ❤
Efemmm Herkese merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ve kese var bebek yok saglıksız gebelik dedi doktor şuan kalbi atması lazımdı dedi ama yok bu durumu yaşayan var mı ? bende kasım annesi olacaktım 😯
Lavininannesi Efemmm bende bugün dr gittim kese var ylk kesesi oluşmuş ama bebiş yok dedi 😩 ister bekle ister kürtaj dedi hatta hemen kürtaj dedi
Efemmm Lavininannesi bi önceki gittiğimde adet tarihine göre küçük gözüktü 10 gün sonra gel dedi. buhün gittim ve kese büyümüş ama çok fazla degil dedi kalp atışı yok dedi bi hafta sonraya tekrar randevu verdi ama yüzde yetmiş saglıksız bi gebelik dedi
Suu7 ElifAppo bugün gittim canım kese duruyor beslenme hortumu gelişmiş henüz bebek ve kalp atışı yok erken bunun için dedi 2 hafta sonra gel adet kanı gibi kan görmediğin sürece korkma dedi canım
ElifAppo Suu7 benimde geçen hafta içerde kanamam olduğunu söyledi düşük olmasın diye ilaç kullanıyorum şu anda bence git doktora
Suu7 ElifAppo gittik canım yazamadım bir türlü birşey Yok çok şükür beslenme hortumu gelişmiş hayırlısıyla salı günü görcez inşallah bebişimizi ve kalp atışını 6 +2 yim suanda 6.haftanın sonunda nasipse görcez inşallah hayırlısıyla 🙏🏻
Lavininannesi Efemmm benim kese çok büyümüş adetime göre 6+5 ultrasona göre 5+5 görünüyor içinde beslenme kesesi görünüyo ama fetus yok olma ihtimali varmış ama banada sağlıksız dedi😭
Aydan05 Efemmm Allahtan ümidini kesme canım dua et icini ferah tut bidahaki gittiğinde inşallah farklı olur
Efemmm Lavininannesi bana bi hafta sonra gel dedi ama hiç ümit yok artk içimde. Nasip diyorum vardır bi hayır 😯
Sedda Lavininannesi benimde ilk gebeliğim böyle oldu 1 hafta düşmesini bekledik düşmeyince kürtaj oldum. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi iyi ufaklık sesini duyduk sizde caninizi sıkmayın. Çok kötü bi duygu ama tekrar olur ins uzulmeyin
ElifAppo Edaaa7166 ben bekliyordum 3 hafta dolmadan öğrendim hamileliğimi kan testi ile tutup tutmadığından şüpheliydim ama tutunmuş miniğim😍😍