Suu7 ElifAppo bugün gittim canım kese duruyor beslenme hortumu gelişmiş henüz bebek ve kalp atışı yok erken bunun için dedi 2 hafta sonra gel adet kanı gibi kan görmediğin sürece korkma dedi canım
Lavininannesi Suu7 ay kaç haftalıksın canım benimki 6+5 adetime göre banada beslenme kesesi oluşmuş bebek oluşmamış kürtaj yapalım dedi 😞😩
Suu7 Lavininannesi yaaa çok üzüldüm canım benim sıkma canını bunda da vardır bir hayır. Ben 6+2 ye girdim doktora gittiğimde 5haftalıktının içindeydim yanlışım yoksa beslenme hortumu var ama bebek ve kalp atışı için erken dedi bu salı gidicez nasipse hayırlısıyla görürüz inşallah bebişimi 🙏🏻
Tubad Sudesude canım hiç moralini bozma aynı durumu ben yaşadım. Kese etrafında kanama var dedi doktorum ve 5 günde bir 3 iğne ve Protestan verdiler ilk günde 3 defa şuan 2 ye düştü. Şuan kanamam yok herşey normal çok şükür
Sudesude Tubad benim de 5 hafta 5 gunluk fln kesenin etrafi kan olmus dedi cok 2 igne bide o hapi verdi. Haftaya gel dedi ama kanamam durmuo ara ara gelioo
Oflugelin Kizlar sat gore 6+2 ama ultrasonda 5+2 ciktik gec dollenme oldu sanirim. Cok sukur keseyi ve kalp atisini duydum🙏😊
Purplebliss Sudesude canımm benim arkadaşım da hamileyken aynı şeyi yaşadı. Doktoru iğne vermişti onları kullandı , şu an sapasağlam hatta 8yaşında bi oğlu var. İçin rahat olsun inşallah herşey yoluna gircek
Suu7 ElifAppo gittik canım yazamadım bir türlü birşey Yok çok şükür beslenme hortumu gelişmiş hayırlısıyla salı günü görcez inşallah bebişimizi ve kalp atışını 6 +2 yim suanda 6.haftanın sonunda nasipse görcez inşallah hayırlısıyla 🙏🏻
Lavininannesi Suu7 bugün gittim kalp atışı zayıf dedi bu seferde yolk kesesi 2 tane gibi görünüyor bekleyelim dedi kafam karıştı gene senin kese kaç mm olmuş
betulyuksel benim göğüslerim devam ediyor hala Allahtan mide bulantısı falan yaşamadım hiç yaşamamda inşallah😊