SedaveSusam Elifaka ben özel sigorta yaptırdım canım paket fiyatını bilmiyorum ama 8-9 var diye biliyorum
OlgaArslan Biranne00 evet istanbulda bile daha uyguna varmış burdan gördüğüm kadarıla yani 2000 tl ye bile varmış bu nasıl fiyatlar çok uçuk 😯
Biranne00 OlgaArslan A hospital mı adını tam bilmiyorum ama öyle bi hastane varmış Etimesgut tarafında fiyatları uygun diye duymuştum canım oraya bak istersen
Biranne00 Minnacik2 ben 22+3 haftalık hamileyim canım deniz ulaş hanıma gidiyorum muayenehanesi var çukuramabarda. Daha önce Turgut Özal’dan tanışımız kendisi onun için onu tercih etmiştim ☺️
OlgaArslan Biranne00 bi araştırmak gerek sağol canım araştırayım etimesgut uzak ama sadece doğum için gidilir yani
Biranne00 OlgaArslan aynen canım araştırmak gerekiyor benim ulaşabildiğim hastaneler bunlar insan sadece doğuma 6-7 bin verse İnsana dokunur ama Yinede can işte kıymetli oluyor 😂😂
Elifaka OlgaArslan orasi oylee ama insanin evi gibisi yok en azindan buraya yanima annem gelicek rahat ederiz orda erkek tarafi falanda var az para veriim de basim agirir gerek yok sans napalim 🙊🥰
OlgaArslan Biranne00 durum el vermiyor bazen canım şu an biraz sıkıntılardayız bir tanede kızım var 2 yaşında onun ihtiyaçları da var malum 6-7 bin vermek çok zoruma gider kızımın hakkını yemiş gibi hissederim
Biranne00 OlgaArslan çok haklısın canım 6-7 bin vermek yerine yeni doğacak bebeğinin bile çok fazla ihtiyacını karşılaşabilirsin yada kızının aynı şekilde
Elifaka hcrpk valla temiz hos gittigim doktor da ii yani olmasi gerektgi gibi kontrol yapio edio ilac gerekiosa yazio o kadar ozel deki muameleyi goremiyoruz ama en azindan tek tek giriyrz iceriye o hos 12.cadde de oyle dedil hem cok kirli vee curcunaa
OlgaArslan Elifaka ayy o ayrı tabi ama gider otelde bile kalırdım ne işim var erkek tarafının yanında doğurmuş halimle 😂
OlgaArslan Biranne00 yani ben kızımı bile devlette doğurdum ama sezaryen olacağım için bişey olmaz sandım bayılır ayılır herşey biter sanmıştım ama öyle olmadı o yüzden çok korkuyorum 😔
Kbra7777 Kızlar Ankarada en uygun Eryaman hastanesi Batıkent bilgi hastanesi etimesgut Alife hastanesi Batıkent ortadoğu hastanesi Sincan Koru hastanesi Sincan lokman hekim hastanesi bunlar uygun hastaneler
OlgaArslan Kbra7777 fiyatlardan bilgin var mı canım. batıkent bilgi hastanesini telefonda bilgi veemiyomuş geçen biri söylemişti diğerleri bilgi veriyo mu acaba ?