OlgaArslan Elifaka ayy o ayrı tabi ama gider otelde bile kalırdım ne işim var erkek tarafının yanında doğurmuş halimle 😂
Elifaka OlgaArslan ayy zaten gitmem annemin evi dururken de laf söz cikar morelim bozulur ıyhhh su an bile morelim bozuldu 😁
OlgaArslan Biranne00 yani ben kızımı bile devlette doğurdum ama sezaryen olacağım için bişey olmaz sandım bayılır ayılır herşey biter sanmıştım ama öyle olmadı o yüzden çok korkuyorum 😔
OlgaArslan Kbra7777 fiyatlardan bilgin var mı canım. batıkent bilgi hastanesini telefonda bilgi veemiyomuş geçen biri söylemişti diğerleri bilgi veriyo mu acaba ?
Kbra7777 OlgaArslan batıkent bilgi doğuma 2500₺ demişti ama yeniyıldan önce birde doktor mesai dışı gelirse 500₺ alır demişler Oskar hoca için konuşmuştum o zaman lokman hekim 5 bin ₺ sincan koruda 16 haftadan sonra alınan bi paket vardı 3800₺ idi nakit fiyatı galiba. Eryamannda geçen sene arkadaşım 2500₺ sezeryan olmuştu fotoğrafçısıda içinde idi
Ayse458 Dr dilek özdur memorial hastanesı normal 5.900 sezeryan 7.100 ayrıca muayeneler icinde 3.500 TL odedık
ags Ayse458 Ayse458 merhaba doğumunuz yakın sanırım ben de orayı düşünüyorum fiyatları yeni mi aldınız acaba?
ags Ayse458 merhaba. Doğum yaptınız mı acaba? Biz de dilek hocayı ve Memorial hastanesini düşünüyoruz. Memnun kaldınız mı hastaneden?
Ayse458 OlgaArslan ben ozel muayene gıdıyorum dilek özdur benımde toplamda 9.500 oluyor normal dogum olursa
Elifaka OlgaArslan sigortadan kastinix ne oluyo tam olarak aciklarmisinix merak ettim 🙄 onu yaptirinca kac tl oluyo
[silindi] Anonimmama merhaba yorumunuzu gördüm de ortadoğu hastanesinden memnun musunuz acaba? Bende hasan kafalıya muayene oldum memnun kaldım ama paket alıp almamak konusunda kararsızım
eda06nur Fehime Funda Doğulu :) kendisi Ankara Özel Cerrahi tıp merkezinde takipleri yapıp Çukurambar Koru hastanesinde doğumları yaptırıyor. Sadece doğum fiyatı 5000 TL. Muayene ücretleri 70 TL. Ben çok memnunum kendisinden☺️
OlgaArslan eda06nur muayene ücreti iyimiş muayene için nereye gidiyosunuz adresi nedir gitsek kabul eder mi sadece takip için falan ?
Htcugr OlgaArslan ortadoğu hastanesi prof dr hasan kafalı. Dogum paketi güncel fiyatı ne bilmiyorum ama sınırsız muane oda susleme ve ücretsiz doğum fotosu fln da var paketin içerisinde. Paket icerigi baya genis yani . Emre ezer çekiyor fotoları. 6Bin civarıdır diye düşünüyorm güncel fiyatı
Htcugr OlgaArslan ortadoğu hastanesi prof dr hasan kafalı. Dogum paketi güncel fiyatı ne bilmiyorum ama sınırsız muane oda susleme ve ücretsiz doğum fotosu fln da var paketin içerisinde. Paket icerigi baya genis yani . Emre ezer çekiyor fotoları. 6Bin civarıdır diye düşünüyorm güncel fiyatı
OlgaArslan Elifaka neleri kapsıyor tam olarak bilmiyorum ama 1100 tl demişlerdi fakat hamile ise kapsamıyo doğumu diyince daha fazla araştırma gereği duymadım
Ayse458 ags merhaba ben 33 haftalıgım canım benım doktorun ozel muayenehanesı var gecen yıl basladıgım ıcın gecen yılın fiyatlarını verdı ve anlasmalı oldugu ıcın daha indirimli verıyorum fıyatları dedı