OlgaArslan Kızlar Ankara’da tavsiye edebileceğiniz özel hastaneleri doğum ücretleriyle yazarsanız çok sevinirim hem araştıranlara da fikir olur. Özellikle uygun fiyatlı ama güvenilir olursa çok sevinirim 😇
Biranne00 OlgaArslan Medicana: 8200 Medisis: Esra hanım 6 bin diğerler 5 bin Lokman hekim etlik: 4.300 Koru Çankaya : 6.500 bu hastanelerle görüşmüştüm geçen hafta canım yanlış hatırlamıyorsam güncel doğum fiyatları bunlar ☺️
Htcugr OlgaArslan ortadoğu hastanesi prof dr hasan kafalı. Dogum paketi güncel fiyatı ne bilmiyorum ama sınırsız muane oda susleme ve ücretsiz doğum fotosu fln da var paketin içerisinde. Paket icerigi baya genis yani . Emre ezer çekiyor fotoları. 6Bin civarıdır diye düşünüyorm güncel fiyatı
Htcugr OlgaArslan ortadoğu hastanesi prof dr hasan kafalı. Dogum paketi güncel fiyatı ne bilmiyorum ama sınırsız muane oda susleme ve ücretsiz doğum fotosu fln da var paketin içerisinde. Paket icerigi baya genis yani . Emre ezer çekiyor fotoları. 6Bin civarıdır diye düşünüyorm güncel fiyatı
Elifaka Koru hastanesinde bahar senturk ama hangi korudaydi bilmiyrm ilk cocugumun doktoruydu harika otesi bi kadin tavsiye ederim 😎 onceden sincan lokman hekimdeydi
SedaveSusam Elifaka çukurambar koruda canım şuan benim doktorum o kadar tatlı o kadar ilgili bir doktor ki 😍
Elifaka OlgaArslan 3 yil once sezeryani 2000 tl ye yapmistim 👀 simdi bilmiyrm inanin sehir hastanesine gidiyrm
Elifaka SedaveSusam evet canimm ayyy cok tatli sırf doktoru gormek icin gidiodum 😎 su an ki fiyati nedir canim hem muayne hem dogum biraz tuzli die duydum ama 👀
OlgaArslan Elifaka ben de gataya gidiyorum ama ilk doğumum zekai tahirde oldu ve çok kötü geçti bu hastane iyi ama yinede istediklerimi söylemiyolar o yüzden özel arayışındayım belki uyguna olur diye ama fiyatlar oha olmuş yani 😱
Biranne00 OlgaArslan telefonla arayıp hepsini not aldım ve bende çok şaşırdım Ankara’da fiyatlar çok fazla maalesef
SedaveSusam Elifaka ben özel sigorta yaptırdım canım paket fiyatını bilmiyorum ama 8-9 var diye biliyorum
OlgaArslan Biranne00 evet istanbulda bile daha uyguna varmış burdan gördüğüm kadarıla yani 2000 tl ye bile varmış bu nasıl fiyatlar çok uçuk 😯
Elifaka OlgaArslan istee o yuzden bende sehire gidiyrm ilk bebegime ozele gitmistim simdi tek muayeneleri bile 100 tl ondan dolayi gidemedim bahr senturke yoksa cok isterdm 2.dogumumu o yaptrsin yine 🙄
OlgaArslan Biranne00 alt tarafı kesecekler yada ıkın diyip kadın kendi doğuracak neyin parası bunlar 😁