ezoterik mutluuannee aynen ben çok aktiftim hatta esim falan hamilesin sen farkinda misin diye dalga geçiyordu ama ne olduysa 30 san sonra oldu su an kendimi bidon gibi hissediyorum agrilar surekli kasilmalar halsizlik bi de hafiften korku basladi sanirim🤷🏻♀️ 🤦🏻♀️
ezoterik Aycalyaa inş.zamaninda gelirler cnm🤲ama insan zorlandikca endiseleri de artiyor ister istemez sanirim
ezoterik Ryhnylmz canim bebek hareketleri de etkili ama ben en son surekli kasildim hani olup gecmiyordu acile gidince de sancin var dedi ondan sonra beni bi endise sardi iste hala da endiseliyim🤦🏻♀️
Dkktlbsra ezoterik son 3-4 gündür bende de oluyo bebek çok toplanıyo hafif adet sancısı gibi ağrım oluyo vajinama baskı oluyo. Bebek artık büyüyo hareketleri daha hissedilir ve sert ağrılarda normal diye okumuştum blog da
ezoterik Gamzelim evet bi de adet sancisi durumu var dün gece mesela baya adet sancisi oldu sonra oturdum bekledim ya düzenli gelmeye baslarsa diye korktum bikac kere oldu sonra geçti 🤦🏻♀️
ezoterik Bgiritli94 gecmis olsun cnm😔ama üzme kendini bak 34 hafta olmus zaten artik bi sorun cikmaz inş.olumlu düşün sen uzulursen bebisin de üzülür ne güzel yaninda olcak kisa bi süre sonra öyle düşün 💚kesin doğuma mi alacaklar bugün?
Buse62 ezoterik bende yarın 34 haftalık olucam benimde bebek Bi tarafa toplanıyor otururken uyurken zorluk çekiyorum bikaç gündür. genel olarak güzel geçti hamileliğim Bi sıkıntım yoktu yarın kontrolum var bakalım bide sanki aşagıya indi karnım gibi hissediyorum
ezoterik Buse62 siz de benim gibisiniz sanirim ama benim karnim hala yukarda ya sanki patlicam dokunsam🤦🏻♀️ama karniniz henuz asagi iner mi acaba erken daha?
Buse62 ezoterik banada erken geldi Bi tuhaflık var ama inşallah Bi sıkıntı yoktur yarın kontrolde anlaşılır bakalım belki ben yanlış hissediyorumdur
Kbra7777 ezoterik dayanamadım gittim doktora çok şükür bi sıkıntı çıkmadı suyu iyi kordon dolanması yok kafa aşağı dönmüş dedi doktorun iyi yapmışssın böyle olunca bekleme gel bakalım dedi. Saçlarını gösterdi saçları çıkmış oğluşumun 🤰
ezoterik Kbra7777 yaa çok sevindim💚 iyi yapmissin cnm gitmekte fayda var her bünye farkli iste belli olmuyor ki bu belirtiler🤷🏻♀️
Ceren92 Benim 35 hafta 30dan beri bas asagi pozisyonda kasiklarim agriyor yururken bicak saplaniyor hep zonglama gece uyuyamiyorum belim kopuyo sag sol donerken bebek batiyo kaburgama
Kbra7777 Seferdeniz1 34. Hafta ama benim eşimde saçlı doğmuş zaten doktor ultrasonda gösterdi bunlarda saçları diye 🤰 mide yanmalarımın sebebi