ezoterik Kbra7777 yaa çok sevindim💚 iyi yapmissin cnm gitmekte fayda var her bünye farkli iste belli olmuyor ki bu belirtiler🤷🏻♀️
Kbra7777 ezoterik evet en azından içim rahatladı bi sıkıntı çıkmadı doktorumda bekleme böyle olunca hemen gel dedi bundan sonra her hafta gelmemi istedi nst için hayırlısı olsun inşallah 🤰
Zhrnz ezoterik bizde 31 olduk kasilmalar cok fazla ilac kullaniyorum cuma tekrar.kontrol bu gidisle kizim.erken gelcek.galibaa gerci 10 gun erken gelmesi iyi olur sanjki.hic bitmicek gibi😂
Glzr123 Tuba_ bende 33 haftalık gebeyim hastanede yatıyom şuan erken doğum riskim var kasılmalarım artmıştı ağrılarım artmıştı
Kbra7777 elifatma1234 evet canım bende şaşırdım burda biri daha yazmıştı yok canım demiştim ama baya belli oluyor kendimde röntgen teknisyeniyim görüntüden anlıyorum
Busra-aryalina Merhaba bende ikiz hamileyim 35. Haftamdayım doktorum 38 i gören yok dedi ikiz gebelikte çok az kaldı ikiz hamile olan varmı ???
Drydfne ezoterik 34+5 benimde canım bir kızım var birde oğlum olacak Allah'ın izniyle korkma benim oglanda yerinde durmuyor bazen canımı cok acıtıyor
ezoterik Drydfne evet cnm artik alanlari da daraldi sanırım çıkmak icin mücadele ediyo gibi geliyo bazen 🤦🏻♀️
Elanur070717 Bugün 33 hafta olduk ayaklarımın altı yanıyor her gece aynı saatte uyanıp.sabaha kadar soğuk ile yıkıyorum
ezoterik Elanur070717 Ben de uyku sorunu cekiyorum zor oluyo ama yanma olmadi gerci artik sicak basiyo hafiften hissediyorum ben de🤷🏻♀️ doktor bişey soyledi mi?