Gunayotabasi1 ezoterik uygulama 34 hafta 2 150 2 500 arası diyor benim doktor çok kilolu istiyor herhalde
ezoterik Gunayotabasi1 bence normal kuzum stres yapma kendine saglikli olmasi önemli hem kilolu bebek sağlıklı bebek demek degil ki🤷🏻♀️
11bsb ezoterik vajinamda ağrı vardı birkaç gundur devam eden meger sanciymis o bilemedim ben. O zaman 2 gün yatırdılar. 2 haftadır evdeydim. Dün de yine vajinamda ağrı olunca bugün kalktım geldim işte.
Ayseyildirim ezoterik benimde aynı durum. 31 haftalığım bu zamana kadar kolay geçmişti hamileliğim. Şimdi adet ağrısına benzer ağrı çekiyorum belimden. Yarın kontrole gidicem bakalım
Gamzelim Ayseyildirim aynisi ara ara banada geliyor adet sancisi cok zorlaniyorum 31.haftada basladi suan 33 teyim. Sebebini bilmiyoruz
ezoterik Ayseyildirim aslinda bunlar olabilen şeyler ama bazen riskli de her bünye farkli olunca ayirt edemiyoruz insan endiseleniyor🤷🏻♀️siz yine de tedbiri elden bırakmayın tabi gecer gider bu süreç sağlıkla inş.🤲
Mebos ezoterik her anı heyecan endişe korku dolu ama onları hissetmek doğduğunda kokularını içimize çekiceğimizi bilmek gibisi yok sağlıkla gelsinler biz çekcez mecbur 🤲🙈
ezoterik Vesiley 33 haftada çıktı cnm 2 kere hidrasyon serumdan sonra normale döndü düşmezse yatış yapicaz demisti acilde
mutluuannee ezoterik bende 32+0 hamileyim inanilmaz bel ve sirt agrısı oluyor ozellikle geceleri bu zamana kadar cok rahattim hic sıkıntı yasamadim ama simdiden sonra basliyor demekki agri sizi 😨
ezoterik mutluuannee aynen ben çok aktiftim hatta esim falan hamilesin sen farkinda misin diye dalga geçiyordu ama ne olduysa 30 san sonra oldu su an kendimi bidon gibi hissediyorum agrilar surekli kasilmalar halsizlik bi de hafiften korku basladi sanirim🤷🏻♀️ 🤦🏻♀️
Aycalyaa ezoterik kasılmalar gerilmeler çok fazla onu geçtim nefes alamıyorum yattığımda uzandığımda iki gündür de çatı ağrım var bugün nst baktık sancı çıkmadı normal baş aşağı pozisyonu almış dedi gününde zamanında sağlıcakla gelirler inşallah
ezoterik Aycalyaa inş.zamaninda gelirler cnm🤲ama insan zorlandikca endiseleri de artiyor ister istemez sanirim
Seferdeniz1 ezoterik kasılma değil de kuzum çok hareketli maşallah iş yerinde haliyle oturmak özellikle yemek somrası Karnın piştiğinden zor ama dayanıyorum uyku problemim de tok
Bgiritli94 ezoterik 34 haftaligim yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum galiba martı beklemicez bugün doğum yapicam :(
ezoterik Bgiritli94 gecmis olsun cnm😔ama üzme kendini bak 34 hafta olmus zaten artik bi sorun cikmaz inş.olumlu düşün sen uzulursen bebisin de üzülür ne güzel yaninda olcak kisa bi süre sonra öyle düşün 💚kesin doğuma mi alacaklar bugün?
ezoterik Gamzelim evet bi de adet sancisi durumu var dün gece mesela baya adet sancisi oldu sonra oturdum bekledim ya düzenli gelmeye baslarsa diye korktum bikac kere oldu sonra geçti 🤦🏻♀️
Ryhnylmz ezoterik bana da öyle geliyodu zaman ama sanırım bebek hareketleri de bize öyle geliyo kasılma için nstye girdim ama çok kasılma yok dendi
ezoterik Ryhnylmz canim bebek hareketleri de etkili ama ben en son surekli kasildim hani olup gecmiyordu acile gidince de sancin var dedi ondan sonra beni bi endise sardi iste hala da endiseliyim🤦🏻♀️