Cemremmm Kızlar dua edın acıldeyım Ultrason da gorunmedı tekrar kan verdım alttanda muayene ettı yıne goremedı cok uzgunum
melikeuyanik Cemremmm çok geçmiş olsun canım umarım küçük olduğu için görememiştir yaz mutlaka bize son durumu
melikeuyanik Cemremmm canım çok yeni daha inşallah devam etmez lekelenme kan sonucu çıkınca belli olur ama kendini strese sokma lütfen
Mgmg Cemremmm benimde ilki 24, iki gun sonra 49, iki gun sonra bu sabah 77 cikti yani bugun cok yukselmemis doktorum bazen 3 gunude bulablr yulselmesi gene yukselmis ama rahatlatmiyor bizi sadece dedi beklicz 3 gun sonra istedi
melikeuyanik Mgmg benimde 40 tı iki ün sonra 70 oldu doktor 4 gün sonra tekrarla dedi dün tekrarladım 440 çıktı şükür 🙏🏻 Genelde adet gecikmesinden sonra daha hızlı artıyomuş kendini strese sokma en büyük düşük sebeplerinden biriymiş dua et
Gulbeyazk Cemremmm Canım folik asit kullan değerlerin normal artışta devamı da gelir merak etme ama folik asit şuanda çok onemli
ayguntugce Cemremmm merhaba normalde saglikli gebeliklerde hcg degeri 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim yani sizinki 40 lardaysa 80 lerde olmasi lazim. Benimde 2 kati artmiyordu ve dis gebelik oldum 😔 insallah bir sorun olmaz saglicakla kucaginiza alirsiniz bebeginizi