hava123 Ebaki kuzum inan yoruldum😁, gectıgımız cumartesi verdim 0,1 cıkınca umudu kesip tarlusala başlamıştım, ama cumaya kadar olmaz isem mecbur bidaha kan vericem
pamuk32 hava123 evet mesela benim t çizgisi kopkoyuydu ama gebelik testi silikti. İlk başta Lh çok artış gosteriyor.. yani yumurtlama değilse hala hamile olduğunu düşünüyorum adetine kaç gün var
Marayy hava123 canım kaç gündür koyu cıkıyo ve senin 17 gün em geç adet olman gerekirdi hala olmamışsın geç döllenme ihtimali olabilir
Ebaki hava123 oo cnm Bi gün önce negatif görüp ertesi gün pozitif gören cok var sen en iyisi kan testi ver adet söktürücüyü kullanma sakın dikkat et kendine bu aralar
hava123 pamuk32 adetim gecikti 3 gun kuzum , valla yumurtlamaysada kendiliğinden catlamıyor benım yumurtalar
hava123 pamuk32 dun aksamki gebelik testi bikac saat sonra cok siliklesti bu sabahkinede bakıyorum sanki zorla görmeye calıstıgım bir cızgı olusmus 😁oyle görmek ısteyınce esıme dıyorum sen gormezsin ben oldurmaya çalıştığımdan bana gorunuyor😁😁
hava123 pamuk32 yaptım yaptım kuzum resim cektim gorunmuyor ınan resimde , yada ben dedıgım gibi bana oyle gelıyor ben cumaya kadar ovulasyon testıne devam edeyım cuma gunu olmazsam gene kan verıcem mecbur kandada cıkmazsa doktora gitmem gerekıcek
hava123 Marayy canım uc gundur yapıyorum ılk yaptığım t cızgısı bu kadar koyu degıldı son ıkı gun dun ve bugun yaptıklarımda t koyu cıktı , değerlendirıyoruz genede bakalım beklemekten baska carem kalmadı
hava123 Marayy pamuk32 canımm oldum sayılır bi iki damla geldi leke devamj gelır zaten ovulasyın testinide hic anlamadım
Ebaki hava123 imkanın varsa aksama ver kan canım bnce gec döllenme gözüküyor bnde 13 gün daha bekliyxem iki gün sürdü ücüncü gün catlama oldu inşallah tutarda bnde hamiş olurum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 😇🤲🤲