hava123 Marayy pamuk32 canımm oldum sayılır bi iki damla geldi leke devamj gelır zaten ovulasyın testinide hic anlamadım
Ebaki hava123 devamı gelmezse yerlesme kanaması da olur cnm koyu kırmızı gelirse ki insallah gelmez o zamn tekrar yaz kuzu😇🤲
Marayy hava123 hakkımızda hayırlısı olsun üzülme canım olacak inşallah hem randevu almışsın inferlite bölümüne ne çabuk bizim burda hemen almak imkansız
hava123 Ebaki tamam kuzum yazarım ama kendimi biliyorum yerlesme degıldır adet olucam sanırım kasık agrılarm var su an haber ederim ama
hava123 Ebaki ya kuzum devlet hastanesinde asılama yaptırmak ıcın ınfertiliteye mi yoksa tup bebek bolumune mı randevu alıcaz
hava123 Marayy devlet hastanesine persembe gunu ıcın aldım canım bilmem vardı aldım , bakalım hayırlısı gene sardıl basa☺️
Marayy hava123 iyi yapmışsın canım 2 ay beklemedeyim ben hem yumurtalıklarım dinlenir çok yordum tedavi üstüne tedavi
hava123 Marayy cok haklısın aslında benımde oyle yapmam gerekte iste .. İnsAllah o ıkı aylık surecte mevlam hic ummadıgın anda gonderir yavrunu