hava123 Ebaki canım benım kesınlıkle , hz Meryeme hz İsayı verdiği gibi , hz zekeriyya aleyhisselama yakup aleyhisselamı verdiği gibi bizede hayırlı evlatlar nasıpler yazsın mevlam mübareklerin peygamberlerin hatrına
Ebaki hava123 aminnn kuzum inşallah 🤲🤲bnde diyorum ki test yapmayı bırakmadım ve. Yumurtlamayı simdi gördüm aslında bu da Rabbim in Bi işareti mi acaba
Esraea hava123 canım benimde böle olmuştu bu sonucu gördükten sonra üç gün daha dene tabi bu akşamda dene eğer bugün yaptıysan gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman değerlendir
Ecosam35 hava123 kuzum 3 gun ust uste yap hala boyle cikarsa emin olursun belki gec dollenme olmuştur
hava123 Kızlar testin üstünden zaman gecti ama cizgi cok cok hayalı cıktı resimde gormek zor yarına yenıleyeyım mi yoksa diğer gune mı yapayım
hava123 pamuk32 vercem kuzumm yarın sabah uyanınca bakın buraya😁😁 eger sılık cıkarsa anasaglıgına gidip kan vereyim diyorum
hava123 pamuk32 kuzum yaptım gebelik testi dunki bekleyince ıkıncı cızgı cok cok sılım belirmişti ya , bu sabah ezanla tekrarladım ama goremedim cizgi artık beklıycem yapmıycam , ovulasyon yapıp atıcam ona bakarsınız☺️
hava123 Marayy canım ovulasyonu oglene dogru yapıcam , atıcam buraya 5 tllık test yaptım sabah ezanında bisey yok gibi hicbisey anlamıyorum artık 20 gun oldu bugun ıgne üstünden