Ebaki hava123 canım yaptım negatif cıkıyo ama normal test yaptım erken degil Bi de catlama günü ilişki olmuştu oradan sayınca 10 gün oluyo kafam karıstı diğer testlerime baktın mı var mı yumurtlama 31 ocak da 1 subat catlama
Gul6100 Ebaki 31. Gun gördüğünüz yumurtlama degil bence o koyu testler yumurtlama ve bayagida uzun sürmüş insallah degerlendirmissinizdir
Ebaki Gul6100 dün olmus yumurtlamam o zmn ve bugun de devam ediyo degerlendircez inşallah saol cnm 🤲😊
hava123 Ebaki canım ılk attıgın cok olanlarda goremedim ama kızlar baksın bide , sonraki attığın ıkı tane olanda gördüm gibi
Gul6100 Ebaki Kesinlikle degerlendirin bugun ve pesindeki 3 gun degerlendirin. Sonra iliskiyi kesin adet tarihine kadar. Insallah guzel haberler alicaz🙏🤗
Ebaki hava123 31 yazıyo ya cnm orda olmadı mı yumurtlama Bi de foto da o kadar koyu degil normalde elimde koyu gözüküyo
hava123 pamuk32 kuzuu yaptım dayanamadım ama negatifingo😁alışmıs kudurmuştan beter derler ya alışmışım bu duruma artık
hava123 Ebaki aynen oyle canımm artık üzülmüyorum sanırım bazen oluyo aglıyorum bazen oluyo gülüyorum ya sabır ne yapalım zaman 🤲🏼🌷
hava123 pamuk32 valla bende anlamadım ki herhalde yumurtlama yada adet donemine yakın lh hormonu mu yükseliyorda ovulasyon testı böyle cıkıyor anlamıs degılız uc dort gune belli olur herhalde😁🤲🏼
hava123 Marayy pamuk32 canımm oldum sayılır bi iki damla geldi leke devamj gelır zaten ovulasyın testinide hic anlamadım