Belmaaa Deleted5544 umarım sizin de detaylı iyi geçer ☺️Yüzünü gördüm 17.haftada o zaman bile netti şimdi 21.haftada nasıldır acaba merakla bekliyorum
Zlmdnccc Elifeminask ben ilk günden beri bulantı kusmam gecmedi malesef suan 23 haftadayım bulantı yönünden daha iyyim ama kusmalar devam 🙄
Deleted5544 Belmaaa dün yaptırdım allaha şükür herşey iyi tek sorunum rahime giden damarların birinde basınç var ama o da 26. haftadan sonra düzeliyormus genelde. düzelmezse de bebiş biraz zayıf oluyormuş o kadar ☺️
Havva-sezer38 Belmaaa benimde öyle karnım taş gibi dört gün önce doktora gittim dedim karnım kasılıyor taş gibi oluyor baktı dedi her şey normal ne kadar aralıkla oluyor dedi sık sık ritmik şekilde oluyorsa sıkıntı var dedi
Belmaaa Deleted5544 benim de 17de sağ damarda direnç vardı bebek daha çok soldan besleniyor dedi sonra 18de tekrar gittim düzelmiş şu an ikisi de iyi dedi
Belmaaa Deleted5544 aslında direnç değil de başka bir şeydi adını hatırlamıyor şu an karıştırdım ama soldan besleniyor dedi bir hafta sonra ikisi de iyi dedi
Deleted5544 Zlmdnccc doktor mu göstermedi yoksa bebek mi göstermedi? bize 6 tane renkli fotoğraf verdi
Leyla508 22+6 haftalık toplamda 11 kilo aldım 😀 göbeğimde çıktı baya belli. Kızlar 1 haftadır hafif akıntı oluyor renksiz ve kokusuz sizde de oluyor mu acaba. Ben daha hareketleri öyle net hissedemiyorum sakin bir bebek olucak sanırsam 😂
Deleted5544 Belmaaa benimkinde de solda çentik var, pl değeri yüksek yazıyor. sağ 0.43, sol 1.95 yazıyor pl değeri için
Zlmdnccc Deleted5544 renkli degildi ultrason siyah beyazdı canım doktor resim flan da vermedi yani gösterdi ekrandan bu kalbi bu orası burası diye ben hic bisey anlamadım
busraburcak Pnarvrl bizde salı giricez ücret bi yerde 350 bi yerde 500’e aldık ama 500’e yapan yere giden tanıdıklarımız var diye orayı tercih ettik memnun kaldıkları için siz nerede hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Pnarvrl busraburcak Duygu hastanesinde takipliyim GOP kadin saglik merkezi 500 lira perinatolog bakacak cd resim veriyorlar Duygu hastanesi 350 lira radyoloji uzmani bakacak 500 liraliga gidicem herhalde
nursenakaynak01 asmitaskiran 😂 çok güldüm bunu ayni durum benfe de var kilolu hamilr kaldim kilo almak istemiyorum esim surekli tatli abur cubur pastalar borekler istiyor yiyor yanımda aş eren bazen ben degil o oluyor😁😂😂😂
Deleted5544 Belmaaa benimde içimden öyle geçiyor, birde aşırı riskli bir durum değilmiş. raporda herşey normal yazıyor, bu durumu not kısmında belirtmiş sadece. insallah geçer, teşekkür ederim sizede ☺️
Belmaaa Deleted5544 benim de kız 😍 alışveriş yaptınız mı ben henüz hiçbir şey almadım martta odasını nisanda da diğer şeyleri almayı düşünüyorum
Deleted5544 Belmaaa valla ben biraz aceleciyim galiba ☺️ beşik, nevresim seti, bayağı kıyafet, gümüş göğüs ucu kapağı, banyo setini aldım. odasını nisanda yapmayı düşünüyoruz bizde ☺️
Deleted5544 Zlmdnccc benimde siyah beyaz baktı. yüzünü de siyah beyaz çekti sonra bi tuşa basınca o renklendi. o görüntüyü kaydedip yazdırdı. bazı yerler vermiyomus ama o kadar para verince de insan görmek istiyor acıkcası. bu arada devlette mi yaptırdınız? devletler vermiyormus cünkü