Deleted5544 Belmaaa valla ben biraz aceleciyim galiba ☺️ beşik, nevresim seti, bayağı kıyafet, gümüş göğüs ucu kapağı, banyo setini aldım. odasını nisanda yapmayı düşünüyoruz bizde ☺️
Leyla508 H69 😀 ilk doğumda normalmiş bazen 2 gün üst üste çok hareketli oluyor sonra 3-4 gün sakin oluyor 😀
Deleted5544 Zlmdnccc benimde siyah beyaz baktı. yüzünü de siyah beyaz çekti sonra bi tuşa basınca o renklendi. o görüntüyü kaydedip yazdırdı. bazı yerler vermiyomus ama o kadar para verince de insan görmek istiyor acıkcası. bu arada devlette mi yaptırdınız? devletler vermiyormus cünkü
Zlmdnccc Deleted5544 evet devlette yaptırdım bilsem boyle olacagını özele giderdim napalım dogunca görcez bizde artık 😏
Deniz07 Deleted5544 aynen ama doğumdan sonra çok veririz bebekle ilgilenmekten yaz günü bide birşey yiyemeyix
H69 Bana 14 haftalıkken kız dediler 19 haftalıkta erkek😂 şuan 23üm daha gitmedim eşya olarak kıyafet alıp tekrar değişim yaptım cinsiyet değişince
Deleted5544 Zlmdnccc valla 350 lira vereceğime devlette yaptırmayı tercih ederdim ama randevu bulamadım 😂 eğer yakınınızdaki özel hastanelerde renkli veren varsa bir kere muayeneye gidip görebilirsiniz renkli bence ☺️
Ebrudogantemur02 Elifeminask prilam dr kullandım herkese iyi gelmiş o bile iyi gelmedi bana 😣 denemediyseniz deneyin belki işe yarar sizde. Benim doktorum bazı kadınları çok etkiler hormonların değişmesi demişti sanırım biz o kadınlardanız 😒
Zlmdnccc Elifeminask onu bende kullandım yine kusuyodum canım mide bulantı sını biraz azaltıyo o bazılarında cok etki yapıyo bazılarında da etkisi cok az
Pnarvrl busraburcak Duygu hastanesinde takipliyim GOP kadin saglik merkezi 500 lira perinatolog bakacak cd resim veriyorlar Duygu hastanesi 350 lira radyoloji uzmani bakacak 500 liraliga gidicem herhalde
busraburcak Pnarvrl Dr. Ali Ekiz mi acaba bende gop yeniyüzyıl üniversite hastanesine gidiyorum muayeneye
Sevendays Belmaaa 20+2 olduk bizde 58 kg ile kaldim 4 kg aldim suana kadar ,bel agrisindan ote 3 aydir sag kalcam kalkip otururken her sekil agri oluyo bazen dayanamiorum Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Busegulce Belmaaa 23+1 4 kilo almışım canım 😁 hiç takmıyorum valla doğumdan sonra sıkı bir diyete giricem inşallah
Senna44 Busegulce farkındayım çok aldığımın canım da aşırı sıkılıyor bu duruma 😢 evet çevremde 40 kilo alan 3-4kişi bile biliyorum ama neyse artık bundan sonra daha dikkat ediyorum 😭😭