Zlmdnccc 23 haftalıgım bende canım 57 yle kamile kaldım suan 3 yada 4 kilo aldım sanırım düzenli besleniyorum bende cok istahlıyım. Vücudum heryeri kilo almadı göbegim cıktı ama 😏
Zlmdnccc Elifeminask ben ilk günden beri bulantı kusmam gecmedi malesef suan 23 haftadayım bulantı yönünden daha iyyim ama kusmalar devam 🙄
Dugmeveannesi_ Belmaaa ya bende 21 haftanın içindeyim 51 ile hamile kaldım şuan 56 yım böyle giderse 100 ü görürüm her halde doğuma kadar 🤦
bdlry Belmaaa 21+1 deyim ben de 5 kilo aldım hatta 5,5-6 kg neden üzülüyorsunuz anlamadım 😬🤷🏻♀️ Fazla diye mi?
busraburcak Bende 46’yla hamile kaldım şuan 54’üm ama hiç almamış gibiyim hala sanırım boyla da alakalı normalde çok zayıftım haftamızda 21+0 şuan detaylıya salı günü gidicezz
Pnarvrl Merhaba, 21+4 teyim ben de. Salı günü 2 yerden detaylı ultrason icin randevu aldım. 350 lira olanda radyoloji uzmani 500 lira olanda perinatolog bakiyormus Kararsiz kaldik ben de
Deleted5544 Pnarvrl eğer riskli durumunuz yoksa perinatologa gerek yok diyorlar. radyoloji uzmanı yeterli oluyormus ☺️
busraburcak Pnarvrl bizde salı giricez ücret bi yerde 350 bi yerde 500’e aldık ama 500’e yapan yere giden tanıdıklarımız var diye orayı tercih ettik memnun kaldıkları için siz nerede hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Ozgenur55 23+0 ım 1 bucuk kilo aldım kızlar☺️ Bu arada bel ağrısı kasık ağrısı şikayetleriniz var mıı
Havva-sezer38 Ozgenur55 bende az önce eşime dert yanıyordum belim ağrıyor diye sanırım hep bir yerlerimiz ağıracak
Belmaaa Deleted5544 anladım canım her doktor böyle bakmıyor zaten biliyorum ama benimki her organa bakıyor gösteriyor el ayak parmaklarına kadar hatta benim böbreklerime bile her defasında bakıyor sağ olsun 🙏🏻
Deleted5544 Deletedmom0990 benim bayağı belli oluyo artık, dün detaylıya girdim göbek deliğinin üstüne doğruydu baş kısmı, oralar daha belirgin bende ☺️
Havva-sezer38 Belmaaa benimde öyle karnım taş gibi dört gün önce doktora gittim dedim karnım kasılıyor taş gibi oluyor baktı dedi her şey normal ne kadar aralıkla oluyor dedi sık sık ritmik şekilde oluyorsa sıkıntı var dedi