yonca90 Humi en pahalısı Maslak Acıbadem. Sigorta yaptırırken bile diğerlerinden çok daha fazla para ödüyorsunuz.
Slakftngl Umraniyede oturuyorum özel hastaneye gitmek istiyorum ama çok pahalı sizde bu tarafta oturup uygun ama iyi bir hastane var mı
Humi Slakftngl avicenna ya bi bakin benim doktorumun ozel muayenehanesi var doktora ayri hastaneye ayricoficez ama en uygun giyati orasi verdi bize. Doktor anlasmasiyle oldugu icin size rakam veremiyorum malesef
Snmdnz Serpil889 bilmiyorumki canm burasi herkese acik ondan dedim ama insatgaramin felan varsa ordan ekliyip aliriz☺
Mervemeydan 04052016mh memlekete gitme imkanım olsa bende öyle düşünüyorum ama maalesef Erzurum şartları
04052016mh Mervemeydan bende gitmeyi düşünüyorum ama ozamanlar ne çıkar bilemiyorum bizde muştayız şuan
Serpil889 Serpil889 Snmdnz yanlış mı ekledin yoksa sserpil gerisi var ama yazmadım kırmızı taçlı kızımla benim resim var
Aysenur41 Gebze konak hastanesi normal 2500 zorunlı sezeryan 3000 tl gebze medikalpark normal 2750 zorunlı sezeryan 3000 tl idi en son
hatice33 Silivri de Eser Ağara gidiyorum çok memnunum doğumunda Medical parkta yaptırıyor 2800 TL muane ücreti 170 TL