Aygul01 Nese_krc hayırlısı olsun canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. İlla ki alakası yoktur ama insan merak ediyor o yüzden yediğine içtiğine bakıyor🙈
Mlsblnsy Aygul01 valla geceleri uyuyamuyorum gündüzleri uyanamıyorum 😁gece bıraksan sabaha kadar otururum
Aygul01 Hlal hayırlısı olur insaAllah canim tabi bilimsel alakası yok ama iste yüksek orandada tutuyor Sanki 🤣
Elif_t Aygul01 uff hem de nası belim ağrısa acaba geliyo mu diyorum 😅 ilk gebeliğim ne yaşıcağımı bilmediğimden ekstra paniğim🙈
Elif_t Aygul01 uff hem de nası belim ağrısa acaba geliyo mu diyorum 😅 ilk gebeliğim ne yaşıcağımı bilmediğimden ekstra paniğim🙈
EbruIrmakAhmet Aygul01 benimde öyleydi canım tatlıdan acayip tiksinmiştim aklıma Bile gelmiyodu benimkide erkek
Ftsctn_20 Aygul01 Yiyeceklerin vinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum geçmişte tutturmustur birileri o şekilde günümüze kadar gelmiş bir durum. Benim canım sürekli çikolata tarzı şeyler çekiyor ve kızım olacak hayırlısıyla . Görümcem sürekli eksi yedi onunda kızı olacak. Bence bunlar vücutla alakalı
Aygul01 Kizimmmm aynen öyle diyorlar ama bende tam tersi biliyorum. Eksi tuz erkek tatlı şeker kız hatta bak ne buldum interneyte😂 Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse kız bebek, tuzlu şeyler çekerse erkek bebek olacağına delalet eder.
Aygul01 Havvanooyeva ayy sen yolun sonuma gelmişsin bacım hayirlisiyla. Ben daha çok basındayım 🥰 insaAllah kolay geçer bu süreç 💙
Aygul01 Adel001 senin ki tam tersi olmuş ozaman☺️ Hayirlisiyla kucağına almak nasip olur insaAllah canim 💕
Eceveannesi Aygul01 ya cnm öyle şeylere inanma kızımda ne aserdiysem oglumdada aserdim hep aynı gitti hamileliğim rabbim sağlık versin
Aygul01 Eceveannesi inanmak değilde eğlencesine sohbet ediyoruz. Ama tuttuguda oluyor. Biz cinsiyetimizi biliyoruz o yüzden yediğime içtiğine bağlamıyorum ☺️❤️