Ayb-izmir 4 aylık oldum hamileliğin başından beri ekşi acı görmeye tahammülüm bile yok turşu olan masaya oturamıyorum o derece tatlı şeyleri yedim hep oğlum olacak bence çok bir alakası yok gibi😂😂
Aygul01 Ayb-izmir hahahaa aynen sende tam tersi olmuş.. tabi bünyeden bünyeye değişiyor ☺️ Hadi hayırlısı insaAllah sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın prensini 💙
cerrah61 Ben o an canım ne isterse yiyorum valla 🤪 ilk haftalar ekşi yiyordum çok sonradan mide yanmam ortaya çıktı 🤦🏼♀️ şimdi nadir yerim o da az. Tatlı da yiyorum ama onu da tuketince midem bulanır gibi oluyor😂
Prenses001 Aygul01 çok tatlı yiyorum ama hazır dolaptaki kakaolu pudingler çok ilgimi çekiyorum sütlü hem kakaolu hem soğuk kızım olacak inşallah 🥰 oğullarımda ekşi yemiştim genelde
Mryslny Aygul01 aynen cnm tatlıyı deli gibi seven ben. Tatlıdan soğudum. Halen ekşi tuzlu... Erkek dedi bu Hfta dktr
Tugba553 4 ay boyunca ekşi yedim limonla aşk yaşadım ama bebeğimin erkek olduğunu öğrendim iki gün önce 🤣hurafeler çürüdü ne yazıkki 🤣
Aygul01 Tugba553 yoo seninki tutmus. Eksi tuz erkek tatlı şeker kız diyorlar yanı ben öyle biliyorum ve bir Doğunda tutmus zaten baksana 😜 ye eksiyi doğur Ayşe’si ye acıyı doğur Hakkıyi şarkı sözüymüş teyzem söyledi ben bilmiyorum ama o zaten doğru değil o yüzden ☺️
Msmsms Bende ilk turşu aşerdim ve yedim kız beklerken erkek oldu 🥰 inanmıyorum öyle şeylere nerdeyse doğuracak oldum ama hala tatlıdan cok eksiyi seviyorum
Aygul01 Msmsms ben inanıyorum söyle ki çünkü bende ve bir çoğunda tutuyor ☺️ Ama inanmadığım noktada bilimsel olarak alakası yok diyorlar belki ispatlanamadigi icin. Büyüklerimizin söylediği hangi Sozler boş çıkmış ki bence bi yerde doğruluk payı yinede var... sanada hayırlı olsun ☺️❤️
Miniginannesiiii1111 Aygul01 ben öyle tek şeye odaklı kalmadım yaa diyemiyorum tuzlu veya tatlı ikisindende yiyorum karışık aseriyorum 😂😂
Hicoli [silindi] bende cok tatlı yiyorum ama oğlum olcak be cede alakası yok 😂😂 vücutta ne eksikliğin varsa onu istiyosun. Ben normalde hiç tatlı yemezdim şekerim hep düşük o yüzden hep tatlı istio canım.
Aygul01 Kalben4747 yaaa seninkide tutmuş 😍 ay varya sorma nar eksisini basıma dikesim geliyordu nerdeyse habire turşu yiyorum 😂
Elif_t Aygul01 uff hem de nası belim ağrısa acaba geliyo mu diyorum 😅 ilk gebeliğim ne yaşıcağımı bilmediğimden ekstra paniğim🙈
Elif_t Aygul01 uff hem de nası belim ağrısa acaba geliyo mu diyorum 😅 ilk gebeliğim ne yaşıcağımı bilmediğimden ekstra paniğim🙈
Aygul01 Elif_t bence panik dahada tedirgin eder. Bence sakin ve sabırlı bi şekilde beklemek lazim canim insaAllah hayirlisiyla kucağına almak nasip olur...❤️ Yurumekte sıkıntı cekiyor musun bu Arada