Elif_t Aygul01 aynı been🤗 ben de tatlıyı çok sevmeme rağmen hamile kaldığımda hep tuzlu acı ekşi şeyler istedi canım. Şimdi 33 haftalığız bi iki aydır tatlı istiyorum. Oğlumuz olacak bizim de💙
Kizimmmm Aygul01 ye tatlıyı çıkar Hakkiyi ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi diye biliyorm ben de. 30+3 Allah nasip edrse 🤲🤲
Aygul01 Kizimmmm aynen öyle diyorlar ama bende tam tersi biliyorum. Eksi tuz erkek tatlı şeker kız hatta bak ne buldum interneyte😂 Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse kız bebek, tuzlu şeyler çekerse erkek bebek olacağına delalet eder.
fatmaaeminn Aygul01 ben bu hamileliğimde gözümün önüne ekşili turşu geldi...belki herkes bilmem bu turşuyu ama 🙈full ekşi yedim...ve kızım oluo 😍oğlumda inanılmaz et yemiştim et aş Erenin oğlu olur derler..yani bende tuttu bu eski inançlar 😁
Ftma_izmr Gzdnr2113__ ilk zamanlar öyleydi benimde gözüm de uçardı ekşi şeyler, ama sonra azalıyor gitgide ☺️
Adel001 Aygul01 valla ayniyiz 750 gr nutellayi 3 güne bitiren biri olarak diyorum😕 yiyemiyorum çikolata falan ekşi istiyorum ama kızım olucak 😕
Aygul01 Adel001 senin ki tam tersi olmuş ozaman☺️ Hayirlisiyla kucağına almak nasip olur insaAllah canim 💕
Deniz_1987 Aygul01 bünyeye göre deyiliyo bence canım çok tatlı şekerli yiyorum ve kızım olucak hayırlısıyla ama benim belirtiler hep erkek diyorlar 😅
Aygul01 Hlal hayırlısı olur insaAllah canim tabi bilimsel alakası yok ama iste yüksek orandada tutuyor Sanki 🤣
Zlmdnccc Hamile oldugumu bilmeden once tursu limon yedim asırı sebepsizce 🤭 sonra hamile oldugumu ögrendim bi süre mide bulantısından bisey istemedi canım ama simdi herseyi yiyorum ozellikle tatlı istiyo canım hep 23 haftadayız kız bebek bu arada 😇
Irmaks Aygul01 felaket derecede portakala taktim 26.haftadayiz cok sukur oglumuz olacak insallah...😇🙏
Aygul01 Havvanooyeva ayy sen yolun sonuma gelmişsin bacım hayirlisiyla. Ben daha çok basındayım 🥰 insaAllah kolay geçer bu süreç 💙
Aygul01 Mervebuglemsura benim gibi yani 🤗 ben limon yemedim ama Boyle bi eksili yemek var sulanmayan ağzım ona çok sulandı 😰 günlerce canim istedi en son yedim o istek bastırıldı su an pek canim istemiyor artık Nadiren...😍
Aygul01 Ftma_izmr aynen bacım sürekli eksi limon tuz turşu yedim Benimde oğlan olacak 😍 hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur insaAllah