Aygul01 Havvanooyeva aynen ben şimdi tatlı çikolata tarzı seyler yiyebiliyorum 2,3 haftadır ama ondan önce yiyemiyordum🤷🏻♀️ Sadece eksili tuzlu seyler ve okadar çok yiyorum ki herhalde bende bıkıp bir an soguyacam 😅 kac haftalıksın su an canim
Kizimmmm Aygul01 hamileliğimin başından beri deli gibi tatlı yiyorm. Ve kızımız olcak Allah nasip edrse. Alakası yok yani.
Aygul01 Kizimmmm iste erkek tuz eksi kız tatlı şeker diye biliyorum bende. Bak sende tatlı şeker yiyormuşsun kızın olacakmis. Hayırlısı olur insaAllah kaç haftalıksın ☺️
Aygul01 Seramsera iste bi yerde doğruluk payı var ☺️ Normalde ben çikolata tatlı yemeden duramam hergun mutlaka yerdim ama hamile olduğumdan Beri çok aklıma gelip canim istemiyor daha çok eksi tuz 🥰
Aygul01 Birhemsire_anne hahaa olur öyle canim ilk 3 ayda. Ben sanırım 8ci haftaydı yemekten kesildi. 1 ay sadece ekmek arası kraker fırında patates tarz seyler yedim. Yemek yiyemiyordum. 12 haftalıkken ilk kez yemek yedim o kadar sevindim ki düşünsene bir ay boyu sıcak yemek yemediğini.. 😂 suan yemek düzenim tam olmasada düzeldi normale dönüyoruz. İlk 3 ay sıkıntılı olbiliyor ama geçiyor canim 🥰
_2prensesannesi_ Aygul01 iki hamileligimde birbirinden cok farkli yani hayirlisi bakalim canim sagol 😇🙏🏻
Aygul01 Ecebati evet ama bilimsel olmasada bi yerde doğruluk payı var bence çünkü yorumları okudunmu suan bu posta bilmiyorum ama eksi tuz yiyenin çoğu erkek şeker tatlı yiyen çoğu kız 😅
Kizimmmm Aygul01 ye tatlıyı çıkar Hakkiyi ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi diye biliyorm ben de. 30+3 Allah nasip edrse 🤲🤲
Ozlemkubra Aygul01 aşerme yaşamadım ama noemalde bende hergün bi çikolata yerdim canım isterdii yemeyi bıraktım yani hiç iştahımı kabartmadı yemedim istemedim 13de kesin olarak kız bebeğim olcağını öğrendim🥰 tek hissettiğim bu yoksa tuzlu ekşi aşermedim
Aygul01 Mervebuglemsura benim gibi yani 🤗 ben limon yemedim ama Boyle bi eksili yemek var sulanmayan ağzım ona çok sulandı 😰 günlerce canim istedi en son yedim o istek bastırıldı su an pek canim istemiyor artık Nadiren...😍
Aygul01 Ftma_izmr aynen bacım sürekli eksi limon tuz turşu yedim Benimde oğlan olacak 😍 hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur insaAllah
Gzdnr2113__ Aygul01 valla benim 10+4 haftalık tatlıda seviyorum ekside tursuda yas pastada bende anlamadım ilk bebegim kızdı içim dışim tusru acı biber ayva olmustu bunda bulantım cok bişey yiyemiyorum acaba cinsiyet farklı mıdır😱
Ftma_izmr Gzdnr2113__ ilk zamanlar öyleydi benimde gözüm de uçardı ekşi şeyler, ama sonra azalıyor gitgide ☺️
Nese_krc Aygul01 herkeste aynı durum söz konusu değil tabi ama çoğunluk oranına bakarsak ilgisi var sanki.. bende sürekli ekşi, tuzlu şeyler yemek istedim hala da turşu yiyorum, geçen hafta doktor %95 kız dedi bebek icin 🤷🏻♀️
Aygul01 Nese_krc hayırlısı olsun canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. İlla ki alakası yoktur ama insan merak ediyor o yüzden yediğine içtiğine bakıyor🙈