busraburcak 22 Haziran inşallah bizim de ben yenidoğan için kısa kollu Almadım hiç siz n’aptınız kızlar
Hasibedenizli busraburcak yenidoğan çıtçıtlı badilerden aldık bugün birde müslin örtü aldım çok heyecanlı oluyor 😊
Hasibedenizli Merhaba benimde Haziran sonu nasip ise ben daha bugün çıtçıtlı badi aldım dayanamadım🤗 doktor erkek dedi 14. Haftadayken
busraburcak Hasibedenizli müslin örtülerden henüz hiç almadım ama zıbın, alt üst takım ve çıtçıtlı badilerden 0-3 ay çok aldım 🤦🏻♀️ Biraz yenidoğan alayım bende beşik aldım yenidoğan almadım enteresan ama olsun 😂
Leyla508 12 haziran 😀 kızım olcak 🙏🏻 Yatağını bebek arabasını ve ilk 3 ay giyebilecek yeni doğan kıyafetlerini aldım. Yorgan nevresim battaniye banyo seti felan hepsı tamam 😀
Melikekrkc Leyla508 nası hemen alıyorsunuz ya 🤣🤣bana en başta kız dedi 13 haftalıkken 20.haftada 3 muayenede ve detaylı ultrasonda erkek dedi ama hala inanamıyorum korkuyorum acaba değişir mi diye içim içimi yiyor bişeyler almak için ama bi yandan da korkuyorum
Leyla508 Melikekrkc 12. Haftada kıza benziyor dedi 16. Haftada %100 kız dedi neden almayalım ki 😀 ebebek te inanılmaz indirimler oluyor bende alıyorum
_2prensesannesi_ Melikekrkc 13 cu haftada kesin kiz mi demisti acaba benziyor falan mi dedi ayrintilida değişecek diye korkuyorum cinsiyeti 😂
Alpzumra Merve6475 temmuz ortası gibi ama 36 haftada alıcaz prensesleri dedi haziranın 2.haftası gelecek kızlarım bizimde bu sorunumuz var😊
Glcnazz10 Funda_karabas haziran sonu temmuz başı bakalım ne zman olacak 18+3 haftalık hamileyim Allah hepimizi kurtarsn insallah sağlıklı bi şekilde
Melikekrkc Detaylı ultrasondan önceki iki muayenemde de erkek dendi pipisini bile gösterdiler ama tabi ben siyah beyaz şeyden pek bişe anlamadım 🤣 inanayım mı detaylı ultrasona şimdi hanımlar
Deleted5544 benimde 19 haziran. beşik, kıyafetler, nevresim setleri, banyo setleri hazır. sadece emzik biberon süt sağma makinesi ateş ölçer gibi şeyler kaldı. cinsiyetimiz kız, dün detaylıya girdim orda da kesinleşti ☺️
ElanrBlkc Bizde adete göre 16 haziran ultrasona göre 10 haziran. Bakalım çirkin ördek ne zaman gelecek 😁😁😁