umranzdemir ozgebuy Kafanı karıştırma artık net belli olur .bir doktora git öğren cinsiyeti. Cinsiyet belirtilerle alakali değil.su an ki hamileligim ile ilki arasında hiçbir benzerlik yok ama ikisi de erkek.
KymetKaplan ozgebuy 16 dan önce sormadım ben o zaman net belli olur zaten ben 2 farklı doktora sordum emin olmak için erkek dedi ikisi de
Oglununannesi ozgebuy benimde 12 haftada erkek bi dr kesin erkek dedi 13 de başkası kıza benzetti 16 da başka dr kesin erkek dedi canm
Hsnoya Oglununannesi 19+2 13 haftadan beri kız iki buçuk yaşında bir paşam vardı bir de prensesim geliyor inş ağustos ilk hafta gibi bekliyoruz sağlıkla gelsin bebeğim💕💕💕
Acemihamileee AyeKantar kesin bisey demedi doktorumuz özele gidiyorum ama sanirim son haftalara yakın belli olucak
kubranur58 18+3 12. Haftadsn beri kız dediler beş doktor kız dedi eşim erkekci oldugu ıcın cok dra gittik maalesef ağustosun 20 si dedi doktorumuz hayırlısı tabiki
Kbrars10 Benmde ikinci oğlum geliyor nasipse agustos başı gibi olucak 💙 12. Haftada öğrenmiştim erkek olduğunu
Oglununannesi Kbrars10 aynı durumdayız benmde ikinci oğlum olacak inşaAllah sağlıkla gelsinler inşaAllah 😊💙