Derin38 Oglununannesi ilk kızım olsun isterdim rabbim nasip etti çok şükür rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize
Oglununannesi Derin38 bende ilki erkek bunu kız isterdim ama Rabbim ne verdiyse bin şükür tabiki yokluklarını göstermesin küstürmeyelim bebişlermizi iyiki varlar☺
Derin38 Oglununannesi Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin kızıda erkek gi tadirsin ikisinin yeride ayrı
BuseYcelDoan Biz 12. Haftada öğrenmiştik cinsiyetini ikili tarama ultrasonda 🙂 9 agustos beklenen Doğum tarihi 🙂 19+5 olduk bu arada bebeğimiz erkek 💙🦋
Oglununannesi BuseYcelDoan banada 12+6 da dr erkek dedi ama biri kafamı karıştırdı başka dr kıza benzetti bende bekledm 16+4 de kesinleşti gördüm miniğin pipisini🙈🙈
Oglununannesi Sevde123 bende inşaAllah önümüzde ay 21. Haftada giricem dr öyle yap dedi bakalım inşaAllah güzel haberler alırım heyecanlıyımm💕💕🙃🙃
Sevde123 Oglununannesi ayy inşallah sorunsuz geçer 😊😙 çok güzel ama omurgalarına kadar görebiliyorsunuz kalbi filan çok net görünüyor 😅
Oglununannesi Sevde123 evet canım ilk bebeğimde 45 dk en az kalmıştım ama 5 dk gibi gelmişti ☺☺İkinci bu ama çok heyecanlanıyorum yinede🙈🙈💙💙
Sevde123 Oglununannesi ben hiç 45 dk kalmadım sözde birde profesöre gittim ama organlarına gelişimine filan bakti bi sorun yok senin sormak istediğin bisey var mı dedi bende hayır dedim tmm ozaman dedi 10 dakika bile kalmadım😒
Oglununannesi Sevde123 anladım canım perinatologtu benmkide baya inceledi hatta yüzünü göremedik fotoğraf almak için çık bi daha gel poz alalım dedi ama oğlum vermemişti🙂
DidemYldrm Oglununannesi benim de ya Ağustos başı ya ağustos sonu normal istediğim için ne zaman gelmek isterse o zaman aslında 20 haftam bitti 375 gram 23 cm oğluşum 💙