Oglununannesi Kızlar bugün öğrendim cinsiyetimizi erkekmiş meleğim ikinci oğlum geliyor maşaAllah paşama aslında 4 eylül doğum ama sezeryan olalı çok olmadı diye dr 20 ağustos büyük ihtimal dedi sizler ne durumdasınız 194 grammışız 16+4 dük 🙂💕☺🤗
Oglununannesi Derin38 oyy maşaAllah şanslısınız çoğu da erkek bu ayda nedense yakalamışsınız prensesi💕💕🙃🙃Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllah 🤲🏻
Zuhalzuzu Bende agustos annesiyim.ama hala cinsiyeti ogrenemedik.gecen hafta kontrolum vardi.doktor cinsiyet icin erken dedi bisey soylemedi.artik onumuzdeki randevuya kaldi.ilk hamileligim oldugu icin biraz merak ediyorum acikcasi 🙂
Oglununannesi Zuhalzuzu ya anladım canım inşaAllah öğrenirsin yakında ilk de olsa ikinci de insan çatlıyor meraktan ama ikincide daha az merak ediliyor en azından ben öyleydim🤗Rabbim gönlünüze göre versin 💕🤲🏻😊
Derin38 Oglununannesi ilk kızım olsun isterdim rabbim nasip etti çok şükür rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize
ozgebuy Kubra_dmrr canım bana 12 haftalık en kiz gibi dedi 14 devlet erken dedi 18 h dayım ama içime erkek doguyor benim cünku kızımda hamilelik farklıydı kafam çok karisik
umranzdemir ozgebuy Kafanı karıştırma artık net belli olur .bir doktora git öğren cinsiyeti. Cinsiyet belirtilerle alakali değil.su an ki hamileligim ile ilki arasında hiçbir benzerlik yok ama ikisi de erkek.
Kubra_dmrr ozgebuy Valla devlette söylemiyorlar en az 5 aylık olana kadar ben özele gittim öğrendim bir tanıdığım vardı 12 ya da 14 haftalıkken gitti kız dediler 16. Haftada erkek dediler aramızda 3 ay var onunla ben de ayni şey olmasın diye 16. Haftaya kadar bekledim sonra özele gittim direk erkek dedi sen ne zaman öğrenmeyi düşünüyorsun canm ? Allah hayırlısını nasıl etsin
KymetKaplan ozgebuy 16 dan önce sormadım ben o zaman net belli olur zaten ben 2 farklı doktora sordum emin olmak için erkek dedi ikisi de
Oglununannesi ozgebuy benimde 12 haftada erkek bi dr kesin erkek dedi 13 de başkası kıza benzetti 16 da başka dr kesin erkek dedi canm