Medine_1992 masalsii doğrudur canım ben 35 hafta oluyorum inşallah bu surubu üretene minnettarım benim dönmüyor bebek ondan midem hep garip alıştım artık
Eminapasali 2 ve 3 trimesterde oluyor genelde sana erken başlamış ben ilik suya sirke limon içiyordum baya rahatlatıyor cok rahatsız olursan dr bildir bana lansor diye bi ilaç verdi rahatladım
Zynpml masalsii 18+1 im ve eksime yanma agrı hepsi bir arada ne yesem 🤢 çok kötü Allah şifa versin sizede
Mom46 masalsii bnde öyle çok olmuyor arada oluyor ama fazla olması gerektiğini düşünüyorum çünkü doktorum bebeğimin saçlı olduğunu söyledi hatta 4d bile belli ama hiç yok denecek gibi mide yanmam https://i.imgyukle.com/2020/02/07/nyyTIh.jpg
bskulku Mom46 mide yanmasıyla bebişin saçının pekte bi ilgisi yok canısı 😂 eskiden derlermiş öyle bebiş zaten sıvıyla kaplı. Tamamen midene olan baskıyla alakalı 😍😍
Oznur69 masalsii gebeliğimin başından beri var sadece kusmalar bitti. Doktor gaviskon vermisti kullanamadım sade soda iyi geliyor bastıryo az da olsa
Hazalgolbasi masalsii doktoruna soyle canim bizde 32+6 yiz rennie duo verdi kafama dikesim geliyor 😁 faydasini gordum ben
Sultan1903 masalsii Bana ılık süt çok iyi geliyor,hatta iyi gelen tek şey diyebilirim.2 saate toparlıyor midemi.
nurcakir58 masalsii renni gaviscon doktorun önerdiği ben elma yedi soğuk süt sıcak süt kekik suyu ne duyduysam yaptım geçmedi doktor renni emme hapı verdi her gün yaniyodu
masalsii nurcakir58 gaviscon evde vsr ama heralde hamileler için ayrı özellikli yoktur hepsi aynıdır dimi mavi sise bendeki