cte211 Bende 24 haftalığım cayır cayır benimde midem özellikle akşam 9dan sonra oluyor ne hikmetse soğuk süt ve maden suyu iyi geliyor
Sahinsec masalsii bende de oluyor canım ben sade süt içiyorum ya da sade soda iyi geliyor yoksa yatamıyorum gece hiç
masalsii nurcakir58 gaviscon evde vsr ama heralde hamileler için ayrı özellikli yoktur hepsi aynıdır dimi mavi sise bendeki
Sirius223 masalsii dogal hic bir yontem iyi gelmedi bana. Su bile icemez hale geldim kavuruyor resmen. Doktor nexium arti gaviscon verdi. Bir nebze iyiyim. Yoksa ejderha gibi geziyordum.
masalsii Sirius223 çok geçmiş olsun ya☹️ Benim suan o derece değil ama özellikle akşamlara dogru başlıyor cayır cayır yanmaya yediğim hiçbir şeyden zevk almıyorum o yüzden
Sirius223 masalsiisağol canım. Sanada geçmiş olsun, midede sorun olunca insanın tüm yaşam kalitesi bozuluyor. 30uncu haftayla birlikte başladı benim de. Dilerim hepimizin bu sıkıntısı bir an önce geçer.
Medine_1992 zeynep_2020 yok canım dönsede dönmesede mide yanabilir ama benim dönmediği için kafası daha cok midemde ve sıkışyor
zeynep_2020 Medine_1992 benimkiminde kafası yukardaymış inş ilerde döner çok şükür 24 +4 haftalığım mide yanmam yok ama ilk 3 ay çok vardı ben bir bardak suya bir kaşık karbonat atıp içerdim o beni rahatlatırdı
zeynep_2020 Medine_1992 kaç kilo birde pilates faln yap merdiven faln in çık hurma ye bende burdaki arkaşlardan öğreniyorum işe yarıyormuş 😂
Medine_1992 zeynep_2020 çok hareketler yaptım canım yok olmuyor yerleşmiş iyice 34 haftada 3050 çıktı canım hep 2 3 hafta önde gittik bklm
zeynep_2020 Medine_1992 hayırlısı olsun o zmn bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alda fark etmez🙏 Benim doktorumda bana bu kelimeyi kullandı ankadımki en önemlisi sağklıkla olması normal yada sezeryan fark ermez 😊
Medine_1992 zeynep_2020 tercihim her zaman normaldi ama bebek karar veriyor nasıl dünyaya geleceğine yeter ki saglıkla gelsin aynen tek derdim o hayırlısı 😘