masalsii Kızlar 24+0 ım 3-4 gündür öyle bi mide yanması çekiyorum kii ne yersem yiyim cayır cayıır sinirimi bozuyor ☹️☹️ sizlerde de varmı?
Medine_1992 masalsii canım kesinlikle rennie duo surup benim can yoldaşım oldu anında kesiyor son haftalar canım oldu benim
Shira masalsii ilk gebelikte sonlara yakin basladi. Ama suan 8 +1 ve bir haftadir var bendede yanma? Cok kötü cünkü bulantida var 😞
masalsii Gebe123 çok sağol deneyebilirim soguk süt falanda için diyorlar ama hiç içemiyorum sütü bu iyi oldu🙏🏻
masalsii Medine_1992 doktor kontrolumde danışıp ilaç isteyebilirim bende dogal çözüm bulamazsam 🤷🏼♀️
2kizanasi Çok geçmiş olsun, baharatlı ve acılı yiyorsanız o çok yapıyor bende de vardı ve bundan olduğunu anladığım anda kestim şuan çok iyiyim. Geçirmek içinse ılık süt, leblebi, bide sirkeli su burda biri paylaşmıştı faydası olabilir inşallah :)
masalsii 2kizanasi çok sağolun aslında çok aşırı baharatlı ve acı tüketmiyorum ama birden bire oldu anlayamadım🤷🏼♀️
Oznur69 masalsii gebeliğimin başından beri var sadece kusmalar bitti. Doktor gaviskon vermisti kullanamadım sade soda iyi geliyor bastıryo az da olsa
Poncikveannesi Yoğurt,süt,soda benim kurtarıcılarım 32.haftaya geldim bunlar sayesinde mide ilacı kullanmadım henüz
Medine_1992 masalsii bana doğal hiçbirsey fayda etmiyor canım bebeğim dönmedi ve kafası midemde üstelik bu surup doğal yani hamilelere bütün doktorlar yazar son haftalar cekilir gibi olmuyor uykudan uyanıyorum
masalsii Medine_1992 evet son haftalar cok artıyormuş duydum bende ☹️ Benim bebegim yukarıda suan bilmiyorum mideye baskımı yapıyor rahim genişliği ama yeni oldu su içsem bile yanıyor şuan ☹️
Medine_1992 masalsii doğrudur canım ben 35 hafta oluyorum inşallah bu surubu üretene minnettarım benim dönmüyor bebek ondan midem hep garip alıştım artık