tansuyalman 123- Bana da normal doğum yapamazsın dedi panikliğimden sezeryan önerdi ama spinal genel söylemedi spinalde de panik olabilirim sonuçta dedim o zaman müdahale ediyoruz dedi
10subatannesi Bende zonguldaklıyım Pazartesi günü sabahtan kadın doğumda 3. Sezaryen olacam Bugün kontrolum vardı 3250 dedi kg
Esrdmr 10subatannesi hangi doktora gidiyorsunuz ve anestezi nasil olcak bende kadin dogumdayim 17sinde sezeryan olcam 😊
10subatannesi Serap hanıma gidıyorum ama nasıl uyuşturcak konuşmadık ama belden olsun isterim çünkü doğar doğmaz bebeği görüyorsunuz😊 Siz hangi doktor
Esrasu Haftaya pazartesi de bizim sezeryan randevumuz var. En büyük korkum süt... videolar izliyorum kitap okuyorum Devamlı ama gelmez diye de çok korkuyorum
Ozqe_tolqa Rumeysaaa67 bende zonguldakta yaşıyorum ama level e gidiyorum ben sizin fakülte de doktorunuz kim 😊
Rumeysaaa67 Minie benim bebiş gögüsümü tekmeliyor sadece başka bişyim yok Allaha şükür 🙏 inşallah zaman çabuk gecer bi bakmışız bebekler kucakta
Beren01 Rumeysaaa67 bende salı günü iri bebekden dolayı ya sezeryan yada suni sancıyla doğum yapıcam 37+3de 3700 demişti 38in sonunda olcam salı günü heyecan korku Bi arada 🙄daha da beklersek normal zaten yapamassn gövdesinde kafası da iri dedi umarım dediği çıkar
Rumeysaaa67 Beren01 bnada aynısı denildi kafasıda buyuk dediler sağlıklı gelsinler de normal sezaryen farketmez ama suni sancı alıp sezaryene dönmez inşallah 🙏