Glsm8928 Ben de Pazartesi sezeryan olucam .Çok korkuyorum 😬 39.hafta oluyor tam hayırlısı artık hem bir an önce kucağıma almak istiyorum hem korkuyorum 👶
Rumeysaaa67 Beren01 bnada aynısı denildi kafasıda buyuk dediler sağlıklı gelsinler de normal sezaryen farketmez ama suni sancı alıp sezaryene dönmez inşallah 🙏
Beren01 Rumeysaaa67 inşallah hayırlısı olsun artık en azndan denedim derim zaten acılma olursa suni vericek olmassa sezeryan direk
tansuyalman 123- Bana da normal doğum yapamazsın dedi panikliğimden sezeryan önerdi ama spinal genel söylemedi spinalde de panik olabilirim sonuçta dedim o zaman müdahale ediyoruz dedi
123- tansuyalman müdahale etseler bile ben o riske giremem ameliyat anını görmekte hissetmekte istemiyorm bel ve baş ağrısını çekemem sonrasında ayaklarım uyuşuk olucak saatlerce onun paniğide tutar beni
tansuyalman 123- ya birebir aynı düşünüyoruz yalnız değilmişim bende aynılarını söylüyorum hep bakalım onay verirseler genel istiyorum bari dicem kendi sezeryan dedi bende geneli diyim ne dicek bakalım
Felipe Medine_1992 hayırlısı neyse o olsun vallahi gerisi çok da onemli değil oyle de boyle de anne olan doğuran biziz