Gzd_ Rumeysaaa67 4 kilo civarı dedi doktor 4 kilo da çıkabilir 3500 da olabilir dedi garantisi yok dedi ama göbeği çok büyükmüş 41 haftayla uyumlu riske atamam dedi senin ki kaç kilo bu arada Zonguldaklımısın 🙂
Rumeysaaa67 Gzd_ evet Zonguldakta oturuyorum bizim 4 kg yi geçmiş doktor riske atmaylım beklemeye gerek yok dedi🙏
SevdaLinkaaa Rumeysaaa67 Hiç korkmayın ,inşallah gelir ,plasenta vücuttan ayrılır ayrılmaz başlıyor süt üretimi ,şu an göğsünüz sert ,yumuşak olmuş önemli değil .🥰
Medine_1992 Felipe canım doktorun kaçıncı haftadan sonra, sezeryan tarihi verdi ben şuan 34+5 hala ters bebeğim 39 a kadar bekleriz dedi çok geldi bana
Rumeysaaa67 Gzd_ bnde orda olucaktım sonra vazgeçtim takibim hep fakültede oldu doğumda fakültede olsun istedim🙏
Gktrkzbn2020 Pazartesi bende 39 haftalık oluyorum şuan bebeğim 3900 gram. Sancım olmazsa haftaya gel sezeryan tarihi verelim dedi doktor. Sizin bebeğiniz kaç kilo ?
Minie Benimde 20.02.2020 Ye gun verdi doktorum şimdiye kadar birsey hissetmemeistim ama 3 4 gündür ellerim ayaklarım şişti ödem topladı ve uyuşuk hicbir iş yapamıyorum basamıyorum bile ustune sizinde boyle mi
Rumeysaaa67 Minie benim bebiş gögüsümü tekmeliyor sadece başka bişyim yok Allaha şükür 🙏 inşallah zaman çabuk gecer bi bakmışız bebekler kucakta
Felipe Medine_1992 36-37 de dedi 38-+5 de de 11 şubatta sezaryen olacagım 36 dan sonra donmesi sor balım yeri daralıyo artık bebeğin suyu bile azalıyo
Felipe Medine_1992 hayırlısı neyse o olsun vallahi gerisi çok da onemli değil oyle de boyle de anne olan doğuran biziz