Aras-Altay bugün 44 günlük olduk. Canım ben yarım uyuştu korkulacak birşey yok 10 dakikada bebeğini gösteriyorlar daha sonra senin işinde 20 dkka dan fazla sürmüyor benim öyle oldu hemen odama geçtim bebeğim beni bekliyordu. Yürümeye gayret et yürürsen çabuk ayaklanırsın uyuşukluk 2 saatte geçmeye başlıyor ama ağrı kesici vuruyorlar çok ağrı olmuyor tek önereceğim eve geldiğinde ağrkeli ayağa kalkıp bebeğini beşikten almaya çalışma o zaman biraz fazla yanıyor günde 3 4 kere ayağı kalk ben normal insan gibi kalkıp işimi yapmaya çalıştım hep her seferinde bebeği kendim almak istedim çok yanma yapıyor. Ben bu söylediklerime rağmen 6 günde iyileştim Allah kucağına almayı nasip etsin allahım sabır versin korkma❤️❤️

Papatya59 teşekkür ederim söylediklerini aklıma not ettim Allah razı olsun rabbim tek avazda kurtarsın bizleride öp bebeşini yerime kokulu kokulu 🥰🥰

Aras-Altay canım pazartesi günü sezeryan oldum belden uyusturuldum çok şükür topladım biraz kendimi tek sıkıntımız sut gelmedi mamayla besliyorum mecburiyetten

Tugba1tugba alttım çok dar bebek kanala girmedi girmeye niyeti de yok günü geçiyor o yüzden doktorum riske atmak istemedi

Aras-Altay hemen aldim düşümü su geçirmez bant aldim eczaneden sıkıntı olmadi hic

Sumeyye_g bende olmamıştı baş ağrısı ama sonradan oldu ondada sade kave tüketmiştim doktor söylemişti birde çikolata oda baş ağrısını anında alıyor