ktnzehra49 Ftsctn_20 büyük abimiz bu iki ismin sunduğu için bu isimlerin yanına isim yakıştırmaya çalışıyorum
Gamzegrgl ktnzehra49 Biz Gülce isminde karar kıldık 😊 Nisanur,Sevde,İnci,Umay,Hifa,Açelya,Asya 😊 Eskimeyen isim olarakta Zeynep 🌸
ktnzehra49 Zhrnz demi tabi daha yolumuz var 28 haftalığız daha ama isim konusundan biraz tedirginim @
Gamzegrgl ktnzehra49 Düşünebilirsiniz yakın zamanda bir arkadaşım Asya Şifa koymuştu kızının ismini 🙂
ktnzehra49 DilekD 😊😊 nisan ayına denk geliyo ve havinin anlamıda bahar yaz anlamında bildiğim kadarıyla hoşuma gitmiyo desem yalan olur şuan yazdığım isimleri seviyorum ama konu kendi kızım olunca biraz kararsız kalıyorum
[silindi] ktnzehra49 hivda çok güzel biz anlamını bildiğimiz için kulağımıza çok hoş geliyor.ilerde de hiç zorlanmaz. Ama amcası istiyorsa Havin hivda uyumsuz oluyor. Zerya da çok güzel kuzenim koyamamış olsaydı kızıma düşünüyordum. Zerya Havin de uyumlu oldu 🌸🌸🌸
ktnzehra49 [silindi] zerya isminden soğuttular beni çok yaramaz oluyomuş zeryalar görümcelerimin tabiriyle ama hivda ve ya havin ismi kesin bırakılacak isim bakıyorum yanına
ktnzehra49 1994ozg 😊yok küser hem yaşı biraz büyük hemde hasta biraz kalp hastası kendisi eşime çok düşkün banada öyle bi çocuğumuzun olmasını bizden çok bekliyodu ona şakayla karışık bile söyleyemem
M-o-r-58 ktnzehra49 anlamını araştırmadım ama havin ismi çok hoşuma gidiyor. Karşı çıkılmasa bende düşünebilirdim ama maalesef. Önyargı var isme karşı 🤗