ktnzehra49 [silindi] zerya isminden soğuttular beni çok yaramaz oluyomuş zeryalar görümcelerimin tabiriyle ama hivda ve ya havin ismi kesin bırakılacak isim bakıyorum yanına
Aylinstp ktnzehra49 öyleyse kimsenin ne dediğine bakmayın lütfen eşinizin de sizin de çok değer verdiği bi insan 2. İsim de sizin istediğiniz gibi oluyorsa daha ne olsun🥰 bende olsam aynısını yapardım burayla daha fazla kafanızı karıştırmayın 👍🏼
M-o-r-58 ktnzehra49 aynen. Sizin içinizden geçen en güzelidir. İsimler karakterini belirler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
Busimss ktnzehra49 kusura bakmayın ama hiç birini bende beğenemedim 🙄 daha güzel isimlerimiz var bence başka bakmalısınız. Ayrıca emanet diye seslenmeyi de ilk defa sizden duydum ilginçmiş.
Zeynepdmr ktnzehra49 canım içine hangi isim sinerse onu koy senin çoçuğun sen taşıyosun karnında boşver gereksiz yorum yapanlarıda benim ailemde berfin helin havin çok var hiç biride zorluk çekmiyo sosyal hayatında
ktnzehra49 Zeynepdmr dediğin gibi o isimler hebun agit baran var ve dayılarım bi gün zorluk yaşadıklarını ne gördüm ne duydum