ktnzehra49 hamileliğimin başından beri hep eşim başta olmak üzere emanetim nasıl akraba çevresi emanet napıyo zorluyomu seni tarzında konuşuyolar bi ara zerya dedim ismime yakın diye sonra vazgeçtik şimdi bu isimler arasında kaldım sizce hangisi daha güzel
Nururuk ktnzehra49 tek başına sahra güzelmiş 😌 ama diğerlerinin söylenişi biraz zor gibi geldi bana. Sağlıkla mutlulukla gelir inşallah prenses 🤲😇
UraSsmom ktnzehra49 Havin sahra Bi nebze ama tek isim koymak isterseniz Sahra daha iyi benim fikrim. Farklı olacak diye telaffuzu zor isimler seçilmese keşke Bi arkadaşım vardı ismini sürekli insanlara hecelemek zorunda kalırdı 🤷♀️ Büyüyünce kızar size ☺️
HiraNisa Kusura bakma ama hicbiri güzel degil. Kızınızın ileride okul iş sosyal hayatini düşünerek isim koyun dalga gecilmicek ismini açıklamak zorunda kalmayacagi isimler nacizane fikrim.
ktnzehra49 Nururuk teşekkür ederim 😊 bende öyle düşünüyorum ama eşimin büyük abisi şuan rahatsız ve bi ismini o koymak istiyo havin yada hivda dedi bende yanına be isim gelebilir diye düşünüyorum onuda kırmak istemiyorum eşim 9 aylıkken anne ve babası vefat etmiş büyük kaynım büyütmüş onu gerçekten bende kaynımı çok seviyorum çok iyi bi insan en az benim babam kadar babalık yapmıştır bana onu kıramam ama yanına başka isim eklemeyi düşünüyorum Annesed Zhrnz Mutlu2005-
ktnzehra49 Ozooss 😊 4 yıllık evliyim ikinci gebelik ama ilk ilk çocuk olacak nasip olursa eşim yola çıkıcaktı bi iki defa görümcelerin yanımda o benim sana emanetim iyi bak ona ben yokken dedi sonra öyle emanet kaldı
Gamzegrgl ktnzehra49 Biz Gülce isminde karar kıldık 😊 Nisanur,Sevde,İnci,Umay,Hifa,Açelya,Asya 😊 Eskimeyen isim olarakta Zeynep 🌸
1994ozg ktnzehra49 acaba şakayla karışık falan abi başka isim seçsen aklına gelen var mı falan diye mi sorsanız 😅 ya çocuğun ismine na şart olursa olsun karışılmamalı madem öyle en azından bi orta yol bulmayı deneyin bence açıkca söyleyin😇
DilekD Havin isminin anlamı çok güzel, söylemesi de 🥰 Bence yorum yapan arkadaşlar anlamını bilmedikleri için söylemişlerdir. Siz takılmayın bence.
ktnzehra49 DilekD 😊😊 nisan ayına denk geliyo ve havinin anlamıda bahar yaz anlamında bildiğim kadarıyla hoşuma gitmiyo desem yalan olur şuan yazdığım isimleri seviyorum ama konu kendi kızım olunca biraz kararsız kalıyorum
hunilimom ktnzehra49 benim altının adı hivda anlamı ay ışığı demekti sanırım öyle hatırlıyorum hoşuma gidiyor isim ama iki isim kullanıcam dersen havin sahra kulağa hoş geliyor sahra yumuşatıyor havin i😍
ktnzehra49 1994ozg 😊yok küser hem yaşı biraz büyük hemde hasta biraz kalp hastası kendisi eşime çok düşkün banada öyle bi çocuğumuzun olmasını bizden çok bekliyodu ona şakayla karışık bile söyleyemem
Nergiiscelik Emanet denilecekse birincisi o eşinizin değil allahın emanetidir ikinize... Hediyesi Bi melektir :) ve bence arkadaşların dediği gibi tek başına sahra çok güzel canım. Sağlıkla gelsin prenses :)