[silindi] mertinannesii oluyor işte kuzum doktor yanılması 19uncu haftamda kesin deyince insan bi inanıyor kesin lafına ama ben detaylıyı bekleyim dedim içime doğmuş kızım olacağı
Dilekerdmr Mervettas ooo çok geç olmuş canım 7 aylık yani göstermez ayrı da çok büyüyorlar net gösterir
Mervedoganay [silindi] ay gerçekten mi bendede öyle oldu 15. Haftada kıza benzetti 19 da %100 erkek dedi hatta pipisini defalarca gösterdi döner mi acaba ya
simsekkiz8 Dilekerdmr evet oldu kiz dendu kesin 18de erkek oldugunu ogrendim 29 haftaligim erkek degiwmedi
Dilekerdmr simsekkiz8 kesin demeseydi bari inşallah hazırlığa geçmemişsindir o sürede sağlıkla doğsun canım oğlun 🥰
Dilekerdmr Sonam hahah seninki normal canım kız bebekte cinsiyette geç tahmin olması normal ama diğer yorumlar beni çok şaşırttı 🙈
Dilekerdmr Busra_2308 anlamıyorum göbek bağı ile karıştırdılar acaba ! 🤔 ben ilk gebeliğimde detaylıya girememiştim bunda yakın ücretsiz hastane bulursam girmek istiyorum 🙏🏻
Dilekerdmr Feyzachn ay bak bunu düşünmedik konuşmayı hiç 😂😂 bencede 20 ye kadar bekle ben yapmadım eşime süpriz yapacaktım sadece ama erkek dedi direk kaldı öyle kız olsa söyletmeyecektim doktora eşimde yanımdaydı çünkü 🙊