Sznarslan Dilekerdmr 15.haftamda kiz dendi.19.hafta da erkek oldugunu öğrendim.36+5 oldum hala erkek.
Dilekerdmr Sznarslan işte o haftalarda her doktor her cihaz göremiyor yanılıyorlar galiba sağlıkla gelsin 😍
713 Sznarslan 15 haftada ozel hastanede mi kiz denildi.bide neye gore kiz dedi bacak arasi mi bostu kemik yapisindan mi.az kalmis saglikla kucagina alirsin insallah
mertinannesii 16da erkk ddi suan 21 hftada detylıya grcez onu beklyrm saglıklca alalm kucagmzada degşrmi blmyrm
Dilekerdmr Nurhan54 yaaaa 😂😂😂😂 şaka gibi ilk defa böyle bişey duyuyorum neden öyle çok karıştırmışlar her ikisine de hazırlıklı olmak lazım 🙊
Dilekerdmr Nurhan54 yaa sizde bayağı uğraşmışsınız hiç duymadım erkeğin pipisinin geç geliştiğini olabilir canım insan sinir oluyor dimi net konuşmayınca 🙄
Dilekerdmr Dilek34 maşallah canım çok sevindim senin adına 🙏🏻 Benimde bi oğlum var 2.ye de geçen hafta erkek dedi 🙈 3.düşünmüyoruz ama nasipse inşallah oda kız olsun isteriz ❤️
Feyzachn Dilekerdmr Bende 15 gün sonra öğreneceğim ama zannetmiyorum doğru çıkacağını 🤔 cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorduk ama sanırım baya beklemek lazım çünkü yanlış olabilir sonuç 😂
Dilekerdmr Feyzachn ay bak bunu düşünmedik konuşmayı hiç 😂😂 bencede 20 ye kadar bekle ben yapmadım eşime süpriz yapacaktım sadece ama erkek dedi direk kaldı öyle kız olsa söyletmeyecektim doktora eşimde yanımdaydı çünkü 🙊
Dilekerdmr Sonam hahah seninki normal canım kız bebekte cinsiyette geç tahmin olması normal ama diğer yorumlar beni çok şaşırttı 🙈
Tuce27 Dsg hayır canım benim hiç hamile gibi halim olmadı şu zamana kadar çok şükür normal geçti herşeyin ilk zamanlar hamile olduğumu daha ogrenmemiştim o zamanlar aşırı bel agrım vardı duramıyodum resmen ağlamak istiyodum o derece
Busra_2308 Dilekerdmr 12. Haftada doktor büyük ihtimalle erkek demişti devamındaki kontrollerde de erkek dedi. 20. Haftada detaylıda farklı doktor kız olduğunu söyledi. 34. Haftadayım ve kız 🥰
Dilekerdmr Busra_2308 anlamıyorum göbek bağı ile karıştırdılar acaba ! 🤔 ben ilk gebeliğimde detaylıya girememiştim bunda yakın ücretsiz hastane bulursam girmek istiyorum 🙏🏻
Yldzeyll Dilekerdmr sağol canım 12 den 15 e kadar erkekti sonra kız dediler 😁 rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin