04052016mh Dilekerdmr 12.haftda erkeğe benziyor dedi 14.haftada da erkek dedi artık da detaylı da bakacağız değişmezse 😊 ama kız deyip erkeğe dönen oluyor genelde erkek değişmiyor diyorlar 🤷🏽♀️
Dilekerdmr 04052016mh evet kızda belirsizlik erkekte netlik var 😂😂 ama yorumlara bi göz gezdir erkek diyip Kıza dönende olmuş şok oldum 🙄
Glcnazz10 Dilekerdmr ben 14. haftamda gittim yüzde 90 kız dedi 16. Haftamda gittim baska doktora o da erkege benziyor dedi kafa karıştı şu an 17+6 haftaya gitmeyi düsünyorum bakalım
04052016mh Dilekerdmr vala artık 2 hafta sonra göreceğiz ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum 😊ama tabiki kızda olsa erkek de canımız o bizim 🥰 insan merak ediyor sadece
Dilekerdmr 04052016mh evet canım farketmiyor sağlıklı olsun herşeyden önce 😊🙏🏻 Benimde 2.bu erkek yani iki oğlum oluyor 🙈
Simgesydn Dilekerdmr 12. Haftada kıza benziyor dedi. 17. Haftada %90 kız dedi. 21. Haftada detaylıca kız olduğu netleşti ☺️
Bebisim12345 Kizlar banada 13.haftamda kız dedi çıkıntı gormuyorum dedi ama net gosterdi bebis kendini sonradan degisiklik olurmu🤔
04052016mh Dilekerdmr hayırlısını versin rabbim vala kızı erkeği yok İnsan bazen hissediyor sadece yoksa kızın da erkeğin de hayırsızı çok etrafta 😊 hayırlı olsun sizinki de benim daha 2 hafta var randevuma
Dilekerdmr 04052016mh teşekkür ederim amin 🙏🏻 aynen öyle çok doğru hayırlı evlatlar olsun bu önemli bizler için ❤️
Deryaynur Dilekerdmr 12 haftalıkken giitim mide bulantısı icin ben sormadan kıza benziyor dedi ama tam belli değil 2 hafta sonra kesin belli olur dedi bakalım sağlıklı olsunda yinede merak ediliyor
Dilekerdmr Deryaynur ediliyor canım evet ilkte merak ikinci de kızın varsa erkek erkeğin varsa kız mı merakı sarıyor 😍
Tugce_61 11 haftada %70 kız dedi 12. Haftada erkek 15. Hafta yine erkek 18 hafta hala erkek bi kez oda ilk ikili testte söylediğinde yanıldı erken haftada olduğu için sanırım
Dilekerdmr Tugce_61 aslında ikili testte daha net görünmez mi ben ilk gebeliğimde de yaptırmadım onu net bilgim yok erkektir o zaman değişmez 🥰
Deryaynur Dilekerdmr aynen öyle canım ikinci çocuk bir kızım var simdi kız duygusunu tattık erkek duygusunuda tattmak isteriz ama yinede dua ederken önce sağlıklı hayırlı bir evlat olması sonra rabbim gönlümüzden geceni nasip eder inşallah 🙏😍