Hatice_ceylan aaoksuzoglu benım her an yapıstırdıgı ıcın neyı sevıp sevmıyor anlamıyorum her an vuruyor bıde cok sert
aaoksuzoglu Hatice_ceylan kaç haftalıksın sen?😊 ben kıme sorsam benım kı hıc oynamazdı dıyolar bana şaşırıyolar demekkı tek degılım suan bıle içerde sanki karete yapıyo😂😂
Hatice_ceylan Kadererbay 😂😂😂 valaha bdnde oyle yapıyorum ala bıldıgım yere kadar . Utanmasam rahatsız olmasam uzatcam
Kadererbay Hatice_ceylan yok ya vallahi insan temizliğe alıştığı zaman vazgeçemiyor 🤣 ben gene hiç rahat edemiyorum tüyler çıkınca zamanında gittim lazere yaptırdım ama hormonlardan dolayı tek tük çıktı 🤦🏻♀️şimdi bile ağdaya batıp çıksam bana mısın demiyorum 🤣
Hatice_ceylan aaoksuzoglu 28 haftalıgım su an ben . 15 de hıssettım . Normalde 10 saat uyuması lazım bıde poposu tam gobegımın yanında yukarıya ayagıyla assayada koluyla bı vuruyor . En cokta kontrol zamanında yapıyor ebesı cok ama cok sevıyor . Dınleme cıhazında kalbınden cok attıgı tekmelerın sesını duyyoruz 😂
Deletedmom124 Hatice_ceylan epilasyondan kaynaklı çıkmıyor benimki 2. Gebeligim 4 yıl oldu baya rahatim tek tük çıkıyor jiletle yada tüy dökücü ile eşim izne gelince göbeğim büyüdü ise o yapıyor ağda yaptiramam çok acır başka alternatif bulamadım kendime
Deletedmom124 Hatice_ceylan inşallah canım çok kolaylık tertemiz doğumlarda sıkıntı yasamiyorsun tekrar çıkma derdi olmuyor yaklaşık 1 yıl düzenli devam etmiştim önceleri kendimi ayı gibi hissederdim 😊
Hatice_ceylan Kadererbay ben cok rahatsız oluyorum tuylerden kollarım bacsklarım koltuk altım esım dursun kım goruyor canını yakıyon su agdayla dıyor ams ıste gel onu bıde bana sor
Musbet Kadererbay bikini bölgenize hangi Ağdayı kullanıyorsunz ben de denemeyi düşünüyorum da hiç denemedm orda bacaklarıma rolon ağda kullanıyorum orayada olurmuki acaba 🤔
Hatice_ceylan Deletedmom124 Deletedmom124 ben gıtcektım evlendım hemen hamıle oldugumu ogrendım o yuzden kaldı
Deletedmom124 Hatice_ceylan şimdi bunlari kafana takma gebelikte herşey oluyor yarın kılı bırakıp catlagim oldu dersin onu bırakıp az göbeğim kaldı dersin bebeğini düşün sadece mutlu ol bırak kılı tüyü boşuna zıplatma sinirlenirini
Angello Hatice_ceylan bende ayni sekilde yapiyorum karnim baya buyudu goremiyorum oldugu kadariyla jilet yapip cikiyorum agda da yapma sansim yok tenim cok hassas daha once denedim bikac defa yani morarma ve kanama oluyo o yzden jilete devam yapcak bisi yok
Ipek_ozsyhzry Bende 32 haftalığım gerçekten göremez oldum önümü önceki haftalarda aynaya karşı yapıyordum ağda yapamaz oldum kasıyorum kasılıncada sancı giriyor batıyo bende jilet venüsün sarı olanını kullanıyorum Kocam alıyor onu kullanarak
asyaa15 Hatice_ceylan bende canım cok zorlandm egilmek daha sıkıntı o yüzden ikisinide bıraktm gittm kuaföre walla. 3hafta oldu yeniyeni geliyor bi hafta snra tekrar gidecem. Yapacagm baska bsey yok. Doguma kdr mecbur idare edecez.
Fidan3594 Hatice_ceylan bende göremiyorum karambole elimle hissettiğim kadar yapıyorum 🤣 doğuma yakın kuaföre gideceğim sanırım