Ayten-1990 Medine_1992 yürüyüş yapmalısın ben bazen hergün olmasa bile hamileliğimin başından beri en az 30dk yürüyorum insallah faydası olur. Mide yanması dışında başka sorunum yok suan 35.haftaya girmek üzereyim. Biraz ağırlaştım çok fazla hareket edemiyorum ama kilodan değil 7.5kilo falan ancak aldım
Medine_1992 Ayten-1990 canım yapıyorum yürüyüş hep hareket halindeyim ama dönmeye niyeti yok beyefendinin şükür ağırlaşmak ne anlamadım biri bana 20 kilo alacaksın dese inanmazdm ama şükür eskisi gibiyim 🤲😁
Ayten-1990 Medine_1992 dönmeyen dönmüyor galiba insallah döner benimki 31.haftada normal doğum pozisyonundaydı kontrole gittiğimizde dr öyle demisti simdi nasıl bilmem 20sinde gitcem bu ayın
Ayten-1990 Medine_1992 dönmeyen dönmüyor galiba insallah döner benimki 31.haftada normal doğum pozisyonundaydı kontrole gittiğimizde dr öyle demisti simdi nasıl bilmem 20sinde gitcem bu ayın
Cido_Cim Hebun56 bizim de son 41, heyecanla bekliyorum 🥰 kıyafetleri yıkandı, ütülendi, bu hafta sonu hastane çantasıni bitirmiş olacağım 😃
uzumun_annesi Bizim de son 37 fakat sezaryan olacağımdan son 27 diyebiliriz 😌umarım daha erken olmaz 😏
Ayten-1990 Hebun56 çantana neler koydun acaba bende yavastan baslicam artık ama karar veremedim ne lazım olur olmaz genel ihtiyaç dısında
Zsrmy Bahar33 ay benimde ters doktor çok umutlu değil sezeryan dan korkuyorum canım senin doktor ne diyo döner mi yoksa sezeryanı mı işaret ediyor
Bahar33 Zsrmy canım doktorum daha döner vakti var dedi ,yakın zamanda da bir arkadaşımın 39.haftasında döndü bebeği