Bahar33 Zsrmy canım doktorum daha döner vakti var dedi ,yakın zamanda da bir arkadaşımın 39.haftasında döndü bebeği
ZehrAsil Hebun56 son 41 gun ama agrılaarım arttı. Ikı gundur gögsum bıcak gıbı batıyor sabaha kadar uyuyamıyorum. Ama gene de bin sükür halimize. Allahım olmayanlara da nasip etsin 🙏🌸
Cigdem0707 Jasminixx Evet en son günümüz 8 mart gösteriyor😁aramızda kaç gün var? Belki karsilasiriz😂35+3um iste
Jasminixx Cigdem0707 bende 35+2 yim 9 mart benimde 😅 haftaya perşembe mehmet beye kontrolüm var çatı muayenesi olabilirim ona göre doğum şekline karar vericek
Cigdem0707 Jasminixx benim de pazartesi randevum😁ama bana çatı muayenesini 38de yapacağını söyledi sana niye erken yapıyor?Bakalım bizi neler bekliyor
Jasminixx Cigdem0707 benim plsenta aşağıda olduğu için yukarı çıkmışmı diye bakacak çıkmamışsa sezeryan tarihi verecek direk... bana 36 veya 37 de bakıcam dedi... bide benim ikinci doğumum olacağı için ilki normal olmuştu çatım müsait diye düşünmüş olabilir
Jasminixx Cigdem0707 ilk hamilelik öyle olur neyle karşılaşacağını bilmediğin için 🙂 benide sezeryan ürkütüyo normali biliyorum en azından 🙂 nst ye girdinmi hiç çıktımı sancı falan
Azrafatmatuana mervella valla bnım iki kızımda 42 haftada dogdu oda sunıyle baslatılarak ne su gelmesi be dogum başlayınca esıme dünyayı burnundan getirme hıc bıse yapamadım malesef 3 cü de son 34 gun ama yok yanı
Cigdem0707 Jasminixx doğru herkes aynı şeyi söylüyor valla.Normal istiyorum ama nasıl olur bilmem uygun mi çatim onu da bilmem.Sadece bebek iri dedi o engel olabilir dedi.34te gittiğimde 2700 du.😁34+1de nst ye girdim 30 falan çıktı o da sayılmıyor galina
Jasminixx Cigdem0707 oy maşallah evet iri olursa yapamazsın normali zor olur yani 😁 bu arada ilK kızım 2780 gr doğmuştu 🙈
Mujde- Hebun56 32+3 günlüğüz 💙 herşeyimiz hazır bebişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla😍 ama günler yaklaştıkça korku ve heyecanda çok yüksek 🙈 çatı ağrılarım ve sırt bel ağrılarım çok 😔 onun dışında bir problemimiz yok çok şükür 🙏🏻🙃
Cigdem0707 Jasminixx evet kısmet bakalım pazartesi gidince göreceğiz kaç olmuş.Son haftalarda alması duruyor diyorlar
Nuryldrm Hebun56 32+4 haftaliğim 52 gün kaldı mart sonuna doğru kavuşucağiz kizimla inşallah💖Hem heyecan korku mutluluk bütün duyguları bir arada hissediyorum