Ftsctn_20 ktnzehra49 33+4 üm benimde ayaklarımda soba yaniyor sanki bir de ağrıyor , uyumadan önce eşime masaj yaptırdım ama çokta bir fayda etmedi .
ktnzehra49 Ftsctn_20 eşinizden Allah razı oldun valla ama kremle masaj yapmak daha çok yakıyo diye biliyorum
H1z2a3 ktnzehra49 o işe yarıyor ama işte takatim de vaktim de olmuyor açıkçası çocuklar uyuduktan sonra anca düşüp kalıyorum duşa gitmeye bile halim kalmıyor ya. Şu anda yatağıma gitmeye halim yok 🥺🙄
H1z2a3 ktnzehra49 bende öyle düşünüyordum eşim illa ikisi beraber büyüsün dedi bi şekilde kandırdı aralarında 1 buçuk yaş var biri 3 biri 1 buçuk yaşında zaten bu da beklenmedik misafir gibi oldu 🙄🤷♀️
ktnzehra49 H1z2a3 çocuklar olunca işler değişiyo tabi ne kadar dinlenseniz erken uyumaya çalışsanız çocuklu anneler için daha iyi ama gelde bunu hormonlara anlat
Emirle Benimde ayaklarım yanıyo 33. Haftadayım buz dolaba limon kolanyası koydum gece yatarken ara ara döküyorum ferahlatıyo eşim biraz kokudan şıkayetci ama yapcak bşy yok 😊
ktnzehra49 Emirle işe yarıyomu yarıyosa hemen yaparım kokudan rahatsız olması hiç umrumda olmaz valla yeterki geceleri biraz uyuyabileyim artık
Ftsctn_20 ktnzehra49 Yok krem kullanmiyorum zararlı olur diye normal yapıyor , krem olarak sadece belime masaj yaptirirken hindistancevizi yağı kullaniyorum o da doğal diye. Aynen sağolsun rica ettiğimde hayır demez yapar.
ktnzehra49 Minikkuzucuklarimm denemiştim onu buzu çözülünce gece çarşafları değiştirmek zorunda kaldım uykum iyice gitmişti 😊😊
ktnzehra49 ycllksa eşim odadan atar beni fatura zaten kabarık geliyo sürekli kapı pencere açık diye gecenin ayazında açsam off düşünemiyorum 😊😊
ktnzehra49 H1z2a3 Allah bağışlasın ama küçükmüş daha ikiside ama bi yandan birlikte büyürler daha kolay olur birini büyütüp tekrar aynı şeyleri baştan yaşamazsınız kardeş kardeş büyüsünler 😊😊
Humi ktnzehra49 benimde ayni dogalgazi kapatiyorum artik buzdolabina soguk kolonyo koyuyor ayaklarimin qltina iyi geliyor