ktnzehra49 H1z2a3 Allah bağışlasın ama küçükmüş daha ikiside ama bi yandan birlikte büyürler daha kolay olur birini büyütüp tekrar aynı şeyleri baştan yaşamazsınız kardeş kardeş büyüsünler 😊😊
H1z2a3 ktnzehra49 valla herkes çok kolay olacak sonra senin için diyorlar ama bilmiyorum artık umarım öyle olur 🙄 yok valla yardım eden kimsem yok eşim de öyle çok düşünceli değil açıkçası yardım etse falan eve bile 11 den önce gelmiyor çoğu zaman 🙄🤷♀️
ktnzehra49 H1z2a3 eş yardımcı olmayınca zor olur ya gece uykusu için bişey diyemem ama onun dışında eşimin hakkını yemiyeyim yardımcı olur bana ama şuram ağrıyo az ov desem hiç oralı olmaz sonra dayanmaz yine ilgilenir
meyrAA25 ktnzehra49 durunun limonlu spray kolonyasını başucumda tutuyorum ben de gece yanınca ayaklara bacaklara fısfıs 😁 gerçekten iyi geliyor
ipekgul ktnzehra49 bu kış gününde resmen içimdeki yangından bronzlaştm yüzüm vucudum kıpkırmzı.. en sevdiğim şey balkonda çıplak ayak askılı elbiseyle oturmak ohh miss içim ferahlıyo resmen😂😂🤣 kombiye düşmanım eşim tirtir titriyo kısıkta bile açtırmıyorm
ktnzehra49 meyrAA25 arkadaşlar da söylediler yarın ilk işim kolonya aldırmak iyi geldiğini bilmiyodum 🙈🙈
2mucizembenim Benmde kızımda çok yanardı ayaklarım hep duvara dayardım bi nebze rahatlatırdı , bu hamileliğimde de başından beri buz gibi ayaklarım hiç ısıtamadım